Skip to content
Upcoming

size? x Vans komen met een exclusieve ‘Dawn of Punk’ Pack op zaterdag 29 februari 2020

28 februari 2020 14:47
size? x Vans komen met een exclusieve ‘Dawn of Punk’ Pack op zaterdag 29 februari 2020

Aan het begin van februari 2020 maakte size? via een YouTube video bekend dat er dit jaar meerdere samenwerkingen zouden aankomen in verband met het 20-jarige bestaan. Nu heeft size? bekend gemaakt dat zaterdag 29 februari 2020 de samenwerking met Vans dropt. We hebben het natuurlijk over het size? x Vans ‘Dawn of Punk’ pack.

In het begin van het jaar 1974 begon de punkscene een prominente plaats in te nemen. Verschillende clubs in grote Amerikaanse steden vormden het podium voor meerdere punkbands. Één van de bands die destijds debuteerde was CBGB en dit was een historisch moment voor de rest van het decennium. size? x Vans hebben zich laten inspireren door dat allereerste optreden. De Sk8-Hi representeert de iconische outfits van de band van de nacht.

size? x Vans Sk8-Hi ‘Dawn of Punk’ Pack | Closer Look

In totaal zal het pack over drie verschillende colorways beschikken. Echter zijn er nog maar foto’s naar buiten gebracht van één colorway. Deze colorway zullen wij dus uitlichten in dit blog.

Het bovenwerk van de sneaker beschikt over vele details. Op de voorvoet tot aan de eyestays zal je zwart leer zien dat de lederen jassen weerspiegelt. Verder is het bovenwerk gemaakt van blauw denim dat een knipoog is naar de skinny jeans die de band droegen. De tong is gemaakt van gestreept mesh die de T-shirts moeten voorstellen. Als finishing touch is er op de midsole een datum te vinden. Dit is de datum waarop de band voor het eerst optrad.

Morgen, zaterdag 29 februari 2020, zal de size? x Vans ‘Dawn of Punk’ pack verkrijgbaar zijn via de website van size? en geselecteerde winkels. Aan de sneaker zal een prijskaartje van €100,- aan hangen. Bekijk onze Releasekalender voor meer informatie over de sneaker.


Size? X Vans Sk8-Hi 'Dawn of Punk'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Dawn of Punk
Dawn of Punk
Dawn of Punk
Images by size?