Skip to content
Upcoming

Size? X Saucony Grid Azura 2000 dropt binnenkort

7 oktober 2020 09:19
Size? X Saucony Grid Azura 2000 dropt binnenkort

Size? gaat opnieuw een nieuwe samenwerking aan. Dit keer met Saucony. Samen brengen ze de bijzondere Saucony Grid Azura 2000 uit.

In de nieuwe samenwerking van Size? X Saucony Grid Azura 2000 wordt je meegenomen de wildernis in. De twee merken hebben zich laten inspireren door de vacht van de zebra. Dit is ook duidelijk terug te zien op de sneaker. Saucony staat vooral bekend om zijn comfortabele hardloop schoenen. Als ‘lifestyle’ sneaker, zijn ze wat minder bekend. Het Grid Azura 2000 model is al een keer eerder op de markt gebracht, maar sloeg niet aan. Opnieuw probeer Saucony het te laten slagen, dit keer met hulp van Size?.

Size? X Saucony Grid Azura 2000

De sneaker is geïnspireerd op de huid van de Zebra. Een wit bovenwerk gemaakt van mesh, wordt bedekt met zwarte, pony-hair overlays. Een zwarte midsole en witte zool maken de buitenkant van de sneaker af. Maar hier houdt het zwart, wit printje niet op. Op het comfortabele voetbed, gaat een zebra print verder. Op de lip van de sneaker is het Size? logo te vinden. Hier zitten mint groene details in verwerkt. Deze kleur komt terug aan de zijkant van de sneaker, waar het Saucony logo te vinden is.

De Size? X Saucony Grid Azura 2000 komt al snel. Op 7 oktober zijn de sneakers te krijgen voor €130 bij onderanderen Size?. Meer nieuwe releases en blogs zijn te vinden op onze website. We zijn ook te volgen op Instagram.

Size? X Saucony Grid Azura 2000

S705261 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
Size? X Saucony Grid Azura 2000
Size? X Saucony Grid Azura 2000
Images by Size?