Skip to content
Upcoming

Size? x Reebok Bolton ‘Ree-Cut Running Club’

22 augustus 2019 15:25
Size? x Reebok Bolton ‘Ree-Cut Running Club’

Size? en Reebok gaan opnieuw de samenwerking aan. Dit keer gebruiken ze het model de Reebok Bolton. De sneaker is genaamd Size? x Reebok Bolton ‘Ree-Cut Running Club’. De Ree-cut Running Club eert alle hardloopschoenen om zijn technologie omdat het tegenwoordig alleen maar gaat om de looks van de sneaker. De Reebok Bolton ‘Ree-Cut Running Club’ heeft de looks en is hardloopschoen waardig.

De Reebok Bolton werd voor het eerst uitgebracht in de jaren ’90. Het paartje beschikt over een ‘Madras’ plaid patroon als basis. Het kenmerkende kleurenpatroon is afkomstig uit de stad Chennai in India en was razend populair in de zomer van de jaren ’90. We zien het patroon nog steeds verschijnen, waaronder op de Bolton. Op het bovenwerk zitten panelen van suède en leer. Ook de binnenzool beschikt over het ‘Madras’ plaid patroon. Op de zijkant van de sneaker, hiel en tong kan je de branding vinden. Niet alleen ziet de sneaker er geweldig uit, ook beschikt de Reebok Bolton over EVA tussenzool die comfort biedt bij elke stap.

De Size? x Reebok Bolton ‘Ree-Cut Running Club’ is vanaf zaterdag 24 augustus beschikbaar bij Size?. Voor meer releases check je onze releasekalender.


Size? x Reebok Bolton ‘Ree-Cut Running Club’ | FU6685

Images by: size?