Skip to content
Upcoming

Size? x Nike komt nu met het ‘Dusk To Dawn pack’

1 oktober 2018 16:43
Size? x Nike komt nu met het ‘Dusk To Dawn pack’

Na de populaire Size? x Nike safari sneaker komen de twee merken nu opnieuw met een collab. Terwijl er in het Safari pack een Air Max 1 en een Air Max 95 werden gebruikt, wordt de 95 nu vervangen door de Nike Air Max 180.

De naam van het pack is te danken aan de kleuren die er op beide schoenen worden gebruikt. Deze zijn namelijk afgeleid van de zonsopgang en zonsondergang. De eerste sneaker van het pack, de Air Max 180, moet dan ook de Dusk voorstellen. Deze maakt gebruik van donkere kleuren. De basis van de schoen is vooral zwart. De sockliner is lichtroze en de Swoosh en de tong zijn paars. Ook zijn er een paar kleine, rode details te zien. Deze kleuren zie je vaak ook als de zon onder gaat.

Daarentegen is de Air Max 1 heel licht. Net zoals de lucht eruit ziet als de zon op komt. Beige en pastelblauw zij nee basis van deze schoen. De zool en de upper zijn daarin bedekt. Om wat contrast te brengen in het ontwerp is de heeltab zwart en de Swoosh knalblauw. De kleine die details die bij de Dusk versie rood zijn, zijn bij de Dawn colorway geel. Het pack zal op de website en in verschillende winkels releasen op 5 oktober 2018. Het is helaas nog niet duidelijk of het een UK release is. Maar daar houden we jullie zeker van op de hoogte!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Size? x Nike Air Max 180 “Dawn”

Releasedatum: 05.10.2018 om 09:00 uur
Prijs: verwacht €120,-
Colorway: ‘Dawn’

Klik hier om de sneakers op de website van Size? te bekijken.


Size? x Nike Air Max 1 “Dusk”

Releasedatum: 05.10.2018 om 09:00 uur
Prijs: verwacht €120,-
Colorway: ‘Dusk’