Skip to content
Upcoming

Size? X Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 is een ware kleurexplosie

8 juli 2020 19:30
Size? X Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 is een ware kleurexplosie

Ben jij iemand die vrolijk wordt van veel verschillende kleuren? Dan is de Size? X Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 ‘Carnaby’ echt iets voor jou! Het is niet de eerste keer dat Nike en Size? de handen ineen slaan en waarschijnlijk ook zeker niet de laatste. Al vele jaren verschijnen er nieuwe creaties op verschillende Nike silhouetten die samen met Size? ontwikkeld zijn. Dit keer komen zij met een knallende colorway op de Air Zoom Spiridon Cage 2.

De nieuwste samenwerking tussen Size? en Nike vindt haar inspiratie in Carnaby Street. Een kleurrijke straat vol met unieke winkels en verrassende eetgelegenheden in de wijk Soho in Londen. Overigens is één van de stores van Size? ook in deze straat terug te vinden, op deze manier staat het thema van deze collab extra dichtbij.

Size? X Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 ‘Carnaby’ | CW7482-100

De verschillende kleuren van de vele panden in Carnaby Street zien we direct terug op de sneaker. Waar de basis van de upper nog is voorzien van wit mesh met een aantal beige belijningen, wordt je aandacht toch al snel naar het achterste gedeelte van de sneaker getrokken. Hier zien we namelijk de kleuren geel, roze en groen verschijnen. Ondanks dat dit behoorlijk contrasterende kleuren zijn, sluiten ze geweldig op elkaar aan omdat ze allemaal een zachte uitstraling hebben. De roze kleur wordt overigens ook doorgetrokken naar de caged Air Unit in de hiel. De rest van de zool is clean wit gehouden waardoor de kleuren nog sterker naar voren komen. Een interessant detail is te vinden op de hiel van de sneaker. Hier is namelijk de tekst “Welcomes The World” geborduurd als ode aan het ‘Carnaby Street Welcomes The World’ bord dat al sinds 1973 te vinden is in deze creatieve straat.

Naast de Size? X Nike Air Zoom Spiridon Cage 2 ‘Carnaby’ komen de twee ook nog met bijpassende kleding. Denk hierbij aan een hoodiecollectie en een T-shirt met daarop dezelfde “Welcomes The World” tekst als op de sneakers. Op deze manier kan je een echte look creëren.

De nieuwste collab tussen Size? en Nike wordt verwacht te releasen op zaterdag 11 juli om 09:00 uur exclusief bij Size?. Aan de sneakers zal een prijskaartje hangen van €140,-. Check hieronder alle foto’s en blijf vooral onze releasekalender in de gaten houden voor de laatste info.

Size? X Nike Spiridon Zoom Cage 2 'Carnaby'

CW7482-100 · Prijs vanaf €185,-

Naar alle aanbieders
Images by Size?