Skip to content
Newsfeed

size? x Nike Air Huarache wordt binnenkort releast

14 september 2021 14:36
size? x Nike Air Huarache wordt binnenkort releast

De Nike Air Huarache in samenwerking met size? wordt binnenkort gereleased. De Huarache viert dit jaar zijn 30th anniversary en Nike brengt samen met size? een gekleurd paartje uit. Het is niet de eerste keer dat size? een sneaker uitbrengt met Nike.

size? x Nike Air Huarache l DM9093-500

De nieuwe colorway van de Nike Air Huarache is geen onbekende. De zwarte sneaker in combinatie met de paars-gele accenten haalt zijn inspiratie uit de Air Terra uit 1991. In 2010 bracht size? samen met Nike ook de Lunar Air 180 ACG uit, die ook geïnspireerd was op dezelfde Air Terra colorway. Deze kleuren van de Air Terra zijn nu ook weer terug te vinden op de Huarache.

De Nike Air Terra uit 1991 l Foto van Modern Notoriety

De Huarache is een van de weinige sneakers van Nike zonder swoosh aan de zijkanten. De sneaker was in de jaren ’90 een classic en ontwerper Tinker Hatfield is tot op de dag van vandaag nog steeds een geliefde sneakerontwerper. De size? x Nike Air Huarache heeft een combinatie van leer, mesh en neopreen. De sneaker heeft een gespikkelde zool en wordt geleverd met gele veters. De strap op de hiel is oranje en het Air Huarache logo op de tong is rozekleurig.

De size? x Nike Air Huarache wordt 17 september 2021 gereleased en is te verkrijgen bij size?. Wil je niks missen van opkomende releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Volg ons ook op Instagram, Twitter en Facebook om zo geen nieuws te missen!

Nike Air Huarache x size?
Nike Air Huarache x size?
Nike Air Huarache x size?
Nike Air Huarache x size?