Skip to content
Upcoming

De Size? x adidas Superstar ‘Tribute’ is nu verkrijgbaar

22 juni 2020 14:02
De Size? x adidas Superstar ‘Tribute’ is nu verkrijgbaar

Size? en adidas vieren samen twee verjaardagen, namelijk het twintig jarige bestaan van Size? en de vijftigste verjaardag van de adidas Superstar! Samen hebben de twee partijen een vrolijke adidas Superstar samengesteld die jij nu al kan grijpen bij Size?

De Sneaker is genaamd ‘Tribute’ is geïnspireerd op de City Series Superstar die zijn uitgebracht voor het 35 jarig bestaan van het model. Voor deze release, heeft Size? zeven verschillende steden verwerkt in de sneaker.

Size? x adidas Superstar ‘Tribute’

De steden die zijn verwezen op de Size? x adidas Superstar ‘Tribute’ zijn Londen, Buenos Aires, Berlijn, Boston, Parijs, Tokio en New York. Op de voorkant van de sneaker is Londen verwerkt in het wit met het schild van Londen in het rood. Bosten en Tokyo zijn te zien op de drie strepen aan de zijkant van de sneaker. Buenos Aires zit tussen de strepen in het blauw. Parijs zit op het achterste deel van de sneaker in donkerblauw gevuld met gouden fleur-de-lis. De sneaker wordt afgemaakt met een oranje patch op de hiel van New York en groen op de tong dat Belijn moet representeren. Op de hiel staan nog de cijfers 20/50 die de 20e en 50e verjaardag van Size? en de adidas Superstar representeren.

De Size? x adidas Superstar ‘Tribute’ is NU verkrijgbaar bij Size? Wacht niet te lang voordat deze special edition adidas Superstar weg is!

Size? X adidas Superstar 'Tribute'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Size? x adidas Superstar 'Tribute'
Size? x adidas Superstar 'Tribute'
Size? x adidas Superstar 'Tribute'
Images by Size?