Skip to content
Upcoming

Vrijdag 3 juli 2020 dropt de Size? Exclusive adidas BC Trainer ‘The Panenka’

2 juli 2020 15:58
Vrijdag 3 juli 2020 dropt de Size? Exclusive adidas BC Trainer ‘The Panenka’

Zoals vrijwel iedereen wel weet vind er om de vier jaar een toernooi plaats in Europa waar de beste voetballers hun thuisland mogen vertegenwoordigen tijdens het EK. Het winnende land gaat er natuurlijk vandoor met de prijs. In 2020 zou het Europees Kampioenschap plaats vinden, maar door Corona werd het EK jammer genoeg een jaar verschoven. Size? heeft in samenwerking met adidas Originals een exclusieve sneaker collectie samengesteld om het evenement te vieren. Ook al is het Europees Kampioenschap afgelast, de collectie zal gewoon releasen. Morgen, 3 juli 2020 dropt de Size? Exclusive adidas BC Trainer ‘The Panenka’.

adidas BC Trainer ‘The Panenka’ | FX2710

De BC Trainer neemt je mee terug in de tijd, helemaal naar 1976. De sneaker viert misschien wel een van de meest gewaagde doelpunten in een penaltyreeks ooit, namelijk de Panenka. Dit werd vaak geprobeerd, maar mislukte vaak. De manier heeft zijn naam te danken aan de Tsjechische voetballer Antonín Panenka. Hij scoorde met een Panenka in de Europese Finale. Zoiets moet je natuurlijk maar durven, want als het fout gaat ben jij de boosdoener voor je hele land. Door de gewaagde penalty won Tsjechië de penaltyreeks van Duitsland en waren ze Europees kampioen.

Om dit moment te vieren heeft Size? de BC Trainer een suède/lederen bovenwerk gegeven in blauwe en rode tinten. Dit zijn dezelfde tinten als die van het Tsjechoslowaakse nationale team. Het voetbed van de sneaker beschikt over een grafische print van de Panenka. Onder het bovenwerk loopt een bruine zool.

Morgen is het vrijdag 3 juli 2020 en dat betekent dat de sneaker exclusief zal releasen via Size?. Aan de sneaker zal een prijskaartje hangen van €100,-. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


adidas BC Trainer 'The Panenka'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
adidas BC Trainer
adidas BC Trainer
adidas BC Trainer
Images by Size?