Skip to content
Upcoming

Size? viert haar 20e anniversary in samenwerking met adidas

1 oktober 2020 17:44
Size? viert haar 20e anniversary in samenwerking met adidas

Size? en adidas komen opnieuw met een samenwerking. Size? bestaat namelijk dit jaar alweer 20 jaar en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Zij slaan opnieuw de handen in een met adidas en komen met twee colorways op de adidas ZX5000 en de adidas ZX 10000C. Deze zullen al snel gedropt worden, namelijk morgen op vrijdag 2 oktober!

Size? is opgericht in 2000 en bestaat dit jaar dus 20 jaar. Size? begon als bedrijf dat voornamelijk het nieuwste en beste wilde geven op gebied van sneakers. Eerst was dit alleen in London, Manchester en Brighton maar al snel groeide dit uit tot door heel Europa. Ze staan niet alleen bekend om het beste aanbod van de mooiste sneakers, maar zij komen ook vaak met collabs.

Size? X adidas ZX5000 ’20TH Anniversary’ | FZ3783

De Size? X adidas ZX5000 beschikt over een witte basis die gemaakt is van het materiaal, mesh. Op de sneakers zijn witte overlays te zien die van suède en plastic zijn. De sneaker wordt afgewerkt met oranje details, bijvoorbeeld de strepen op de zijkant van de sneaker. De branding van Size? en adidas is te zien op de tong, hiel, insole en de nestels. Ook deze sneaker beschikt over een torsion midsole die zorgt voor extreem comfort.

Size? X adidas ZX10.000C ’20TH Anniversary’ | FZ3784

De Size? X adidas ZX10000 C beschikt over een donkergrijze basis van mesh. Over de basis zijn verschillende overlays van suède en plastic te zien, deze komen in de kleuren zwart en grijs. De drie strepen op de zijkant, waar adidas bekend om staat, zijn zwart met een oranje detail erin verwerkt. De Size? en de adidas branding is te zien op de tong, de hiel en de nestels. De upper is bevestigd op een torsion midsole, dit zorgt voor ultiem comfort.

Morgen, vrijdag 2 oktober, is het zo ver! Dan dropt Size? in samenwerking met adidas de twee nieuw ZX colorways. Vanaf 09:00 zijn de sneakers verkrijgbaar bij Size?, met onderstaande linkjes vind je alle release informatie. Ook kan je met onderstaande afbeeldingen de sneakers checken. Om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media of de releasekalender bekijken.


Size? X adidas zx5000 '20th Anniversary'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
size? x adidas
adidas zx 5000
Size? adidas
size?

Size? X adidas ZX10.000C '20th Anniversary'

FZ3784 · Prijs vanaf €164,-

Naar alle aanbieders
torsion ZX10000
torsion
Images by: Size?