Skip to content
Upcoming

Size? laat de adidas Originals SL 76 terugkeren

29 april 2020 18:00
Size? laat de adidas Originals SL 76 terugkeren

De adidas Originals SL 76 maakte zijn debuut in 1976 en was daarbij het tweede deel in de Super-Light-trainingsschoenen van adidas. De SL 76 is een nieuwe versie op de SL 72. Deze beschikt over een bovenwerk van lichtgewicht nylon met suède overlays. Size? vond dat het tijd was om deze SL 76 terug te introduceren.

Er is deze keer iets nieuws aan de sneaker toegevoegd, namelijk het ghilly-loop vetersysteem. Door de D-vormige ringen bij de veters kun je de veters gemakkelijk met één snelle trek van boven naar beneden vastmaken.

Size? x adidas Originals SL 76

De sneaker keert terug in zijn klassieke kleurenstelling, groen met geel. Het team heeft ontzettend veel tijd en aandacht besteed om dit model zoveel mogelijk te laten lijken op de sneaker uit 1976. De bovenkant heeft een klassieke combinatie van superlicht geweven nylon met daarbij ondersteunende suède overlays op de neus en hiel. Deze suède overlays zorgen voor extra duurzaamheid in de sneaker. De gele kleur is terug te vinden in de heel, de welbekende adidas strepen en op de outsole. Verder heeft de sneaker een groene kleur gekregen en zijn de tong en de veters zwart van kleur. De sneaker beschikt over een rubberen teenbumper om slijtage aan de suède overlays te voorkomen. De gele gekartelde zool brengt ons terug naar de klassieke tractiedynamieksystemen van adidas en zorgt voor stevigheid en stabiele grip gedurende de hele dag.

De sneaker zou oorspronkelijk 2 mei droppen, maar is door omstandigheden uitgesteld. Wanneer hij nu zal komen is voorlopig nog niet bekend. Wil jij meer te weten komen over deze release? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Je kunt ons ook volgen op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.

Size? x adidas Originals SL 76
Image by Size?