Skip to content
Upcoming

Size? geeft de Vans Style 36 een “Patchwork” make-over

23 juli 2018 23:03
Size? geeft de Vans Style 36 een “Patchwork” make-over

Na het Calf Hair Pack komt Size? nu met nog een exclusieve release van het Vans’s Style 36-silhouet. De nieuwe colorway is heel vrolijk en zomers door het gebruik van veel felle kleuren.

Het idee van de ‘Patchwork’ colorway kwam voor de tijd van het internet. Toen had Vans een colorway samengesteld met verschillende patronen en kleuren, die je zou kunnen gebruiken als je een sneaker gaat ontwerpen. Dus eigenlijk een soort sample sneaker om kleur en patroon keuze te laten zien. Elk paneel had een andere kleur en een assortiment aan patronen verscheen daarbij op de tussenzool. Nu is daar dus een paar sneakers uitgekomen met verschillende kleurvlakken en Vans logo’s in twee kleuren op de zool. Er wordt gebruik gemaakt van paars, donkerblauw, oranje, groen, rood en roze. De colorways zijn gespiegeld naar elkaar toe als je ze aan hebt. Om de opvallende look af te maken zitten er Vans logo’s op de zool. Deze zijn afwisselend donkerblauw en rood.

Deze zomerse Vans Style 36 wordt op 27 juli 2018 verwacht bij de Size? app en in alle Size winkels. Helaas is nog niet helemaal duidelijk of dit een US release is of niet. Maar we houden je zeker op de hoogte via ons blog en via de releasekalender.


Vans Style 36 ‘Patchwork’ – size? Exclusive

Releasedatum: 27.07.2018 om 09:00 uur
Verwachte prijs: €90,-
Colorway: TBA
Stylecode: TBA

Images by: Size?