Skip to content
Upcoming

Size? en Converse brengen een jeugd centiment terug

18 maart 2020 18:47
Size? en Converse brengen een jeugd centiment terug

Image by Size?

Update 19 maart 2020: Gezien de huidige omstandigheden rond om het Corona virus heeft Size? besloten deze release uit te stellen. Op dit moment is er geen nieuwe datum genoemd, houd de Sneakerjagers in de gaten voor update rondom deze release.


Size? is het weer opnieuw aangegaan met Converse, met een beetje geëxperimenteerd te hebben zetten ze de klassieke Chuck 70 neer. De sneaker hebben ze wat aangepast en wat speelser gemaakt door middel van Multi Patches. Size? en Converse willen hiermee de individualiteit van subculturen en gemeenschappen vieren met zijn aanpasbare uitstraling. Ze komen standaard met vijf verschillende patches, maar er zijn er nog meer. Die zijn exclusief verkrijgbaar, in de winkel zelf en online.

The new Chuck 70

De Chuck 70 is al perfect van zichzelf, het zou dus alleen maar nog beter kunnen. En dat is gelukt! Size? en Converse hebben de Chucks verheft met een klittenbandstof. Dit was essentieel voor de patches die natuurlijk een eeuwenoude handeling van patching hebben. Er zijn acht verschillende ontwerpen die je kan uitkiezen in de doos, uitgevoerd in een mix van tinten, stof en co-branding. Zo kan je je eigen sneaker naar jouw inzicht mixen en matchen.

De pakketten zijn willekeurig uitgekozen in stuks van vijf. Maar dat is niet het enige want zoals wij Size? kennen is dat niet het enige. Ze hebben namelijk maar liefst 19 andere patches ontworpen die exclusief verkrijgbaar zijn. Die kunnen van jou zijn door middel van een aankopen in de winkel zelf en geselecteerde online bestellingen. Elk natuurlijk met hun eigen niveau van zeldzaamheid. Hun doel was om jou terug te brengen naar jouw kindertijd. Want die heb je natuurlijk doorgebracht met het verzamelen en ruilen van patches die in de hoop jij als enige zou hebben. Daarnaast willen ze dat je zelf experimenteert met het maken van je eigen patches.

Release info

Nog heel even wachten want de Size? en Converse zijn verkrijgbaar vanaf 20 maart 2020, aankomende vrijdag dus al. Wees er snel bij want deze toffe sneakers met leuke extra’s zullen zeker weten hard gaan. Ook voor andere nieuwtjes en sneakers kan je bij ons terecht, dan moet je alleen even een kijkje nemen op de releasekalender.