Skip to content
Upcoming

Size? en adidas maken samen een Kegler Super

24 januari 2019 13:33
Size? en adidas maken samen een Kegler Super

Size? werkt samen met adidas voor een toffe adidas Originals. Ze hebben namelijk de Kegler Super een mooie vintage colorway gegeven.

Het design van de sneaker lijkt geïnspireerd te zijn op de Duitse Staat Bavaria. De staat in het Zuiden van Duitsland heet eigenlijk Beieren maar in het Latijns is het Bavaria. De staat is bekend om een aantal dingen. Bijvoorbeeld de stad München, veel bier en is daarnaast de geboorte plaats van de indoor-sport kegelen. De sport lijkt er op bowlen maar wordt met een kleinere bal gespeeld en het doel is om 9 kegels om te gooien in plaats van 10. De Kegler Super was in 1979 speciaal gemaakt voor deze sport.

De kleuren van deze Kegler Super zijn geïnspireerd op bijvoorbeeld de vlag van de Duitse deelstaat Bavaria (Beieren). De vlag heeft namelijk blauw en witte ruitjes. De kleuren van de upper zijn daar natuurlijk op geïnspireerd. Daarnaast heeft de zool in de schoen het zelfde patroon als de vlag, alleen dan in het rood wit. De sneaker heeft daarnaast een aantal leuke details. Bijvoorbeeld de adidas branding op het bovenwerk in het goud. Of de blauw, witte en rode knoppen bij de hak in de midsole.

De Size? x adidas Super Kegler zal op vrijdag 25 januari bij alle Size? winkels verkrijgbaar zijn. Bekijk hier de site van Size? voor alle details van de release.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Size? x adidas Kegler Super

Prijs: €110
Colorway: Zwart/University Red/Zwart
Release datum: 25 januari

Klik hier voor de shoplink >>

Size? x adidas Kegler Super
Size? x adidas Kegler Super
Size? x adidas Kegler Super