Skip to content
Newsfeed

size? dropt twee nieuwe adidas Amsterdam colorways

9 februari 2024 11:21
size? dropt twee nieuwe adidas Amsterdam colorways

size? staat bekend om zijn exclusieve sneakerontwerpen. Recentelijk zagen we de Nike Air Max 1 ‘Velvet Brown’, en nu komt de retailer met verschillende colorways voor de adidas Amsterdam. Eerder werden al twee kleurstellingen uitgebracht, één geïnspireerd op de Amsterdamse grachten en de ander op de architectuur van de Nederlandse hoofdstad. Op 9 februari 2024 zijn er nog twee unieke ontwerpen gedropt.

De eerste colorway heeft een volledig blauw bovenwerk, geïnspireerd op het Museumkwartier. Een gebied in Amsterdam waar enkele van de beste kunstwerken te vinden zijn. Een opvallend detail van deze kleurstelling zijn de inlegzolen, die een romantisch beeld van de stad vanaf de daken weergeven, gezien door de ogen van een kunstenaar.

adidas Amsterdam
adidas Amsterdam

Het tweede ontwerp heeft een bovenwerk van karmozijnrood, wat doet denken aan de levendige club- en feestscene van de stad. Net als de eerste kleurstelling heeft ook deze een unieke inlegzool met voorbijgangers die wellicht op weg zijn naar ‘Club Originals’.

adidas Amsterdam
adidas Amsterdam

Het size? x adidas Amsterdam pack is exclusief verkrijgbaar bij size?. Klik op de button hieronder om jouw favoriet te scoren!

De adidas Amsterdam niet het enige adidas silhouet die verschillende size? make-overs heeft gekregen, ook de adidas Spezial is aan de beurt. Bekijk hier welke size? exclusives de retailer nog meer gaat droppen.