Skip to content
Staff Picks

Sidestep komt met hoge kortingen in Winter Sale

26 december 2021 10:00
Sidestep komt met hoge kortingen in Winter Sale

De Sidestep Winter Sale gaat binnenkort van start en bestaat uit een hoop unieke items. De sale gaat op 26 december van start en duurt tot en met 31 december 2021. In deze sale vind je sneakers, kleding items en accessoires voor het hele gezin. Om je een beetje inspiratie te geven, hebben we onze favoriete picks voor je geselecteerd.

Sidestep sale

Reebok Classic Leather Dames

Reebok Classic Leather

Het eerste item uit de Sidestep sale is de Reebok Classic Leather voor dames. Het paartje heeft een witte colorway en een leren bovenwerk. Op het middenpaneel is het Reebok logo gezet en ook op het label op de tong is deze te zien. De EVA-tussenzool zorgt voor demping en maakt het een comfortabele schoen.

adidas Forum Low

adidas Forum Low
adidas Forum Low

De adidas Forum is een echte klassieker. Het paartje werd ontworpen als baskebalschoen en heeft een lage fit. De sneaker heeft een witte colorway en heeft donkerblauwe details op het bovenwerk. Op het middenpaneel is ‘FORUM’ in het goud gestikt. Op de hiel is een strap gezet.

adidas Torsion TRDC

adidas Torsion TRDC
adidas Torsion TRDC

De adidas Torsion TRDC is een opvallende sneaker. Het paartje combineert verschillende materialen en kleurt wit met bruin. De upper is van mesh en de overlays zijn van suède. Op het middenpaneel zijn de drie adidas strepen te zien. De bruine middenzool kleurt goed met het bovenwerk en geeft de sneaker een stoere look.

New Balance 327

New Balance 327
New Balance 327

Ook de New Balance 327 is in de Sidestep Winter sale voor een lage prijs te verkrijgen. Het paartje heeft een opvallende look en heeft een grove zool. De upper is gemaakt van mesh en suède en kleurt beige met groen. Op het middenpaneel is het N-logo gezet. De buitenzool heeft ronde nopjes en loopt door tot op de hiel.

Nike Air Max 97

Nike Air Max 97
Nike Air Max 97

Deze Nike Air Max 97 heeft een opvallende look. Het paartje kleurt zilver en heeft blauwe details. De golvende overlays op de sneaker geven het een modern design. De Air Unit loopt van de neus tot de hiel en heeft een blauwe kleur gekregen. Op de tong is het Nike logo gezet.

adidas Forum Bold

adidas Forum Bold
adidas Forum Bold

De adidas Forum Bold is een upgrade van de originele Forum. Het paartje heeft een verhoogde middenzool wat de sneaker een opvallende look geeft. Op het bovenwerk zijn verschillende patronen gezet. Het patchwork op het middenpaneel combineert een geruite print met bloemen. Ook is het Trefoil logo op het middenpaneel gezet.

Timberland Sprint Trekker Mid

Timberland Sprint Trekker Mid
Timberland Sprint Trekker Mid

De Timberland Sprint Trekker Mid is de perfecte schoen voor het winterseizoen. De boot heeft een leren bovenwerk en kleurt bruin. Op het middenpaneel is het logo in het goud gezet. Op de hiel is Timberland in het donkerbruin in het leer gedrukt. De veterogen kleuren goud en hebben een bijzondere look gekregen.

Nike Air Max 90

Nike Air Max 90

De Nike Air Max 90 voor heren heeft een wit met grijze en groene colorway. De upper is van mesh en kleurt wit. De mudguad heeft een donkergrijze kleur gekregen. Op het middenpaneel is een gebroken swoosh te vinden. Deze kleurt volledig donkerblauw. Fel groene details zijn rondom het hele silhouet te vinden.

Converse Pro Leather

Converse Pro Leather
Converse Pro Leather

De Converse Pro Leather kleurt off-white en heeft beige details. Het paartje heeft een beige translucent zool en oranje details over het gehele silhouet. Op het middenpaneel is het Converse logo in het suède gezet. Ook op de hiel is het sterretje te zien. De schoen is van leer, wat het de perfecte schoen maakt voor de winterdagen.

adidas Forum Exhibit Low

adidas Forum Exhibit Low

Het laatste item uit onze favoriete picks van de Sidestep Winter sale, is deze kleurrijke forum. Het paartje heeft een lage fit en een retro look. De sneaker combineert de kleuren wit, rood en navy blauw. De adidas strepen op het middenpaneel kleuren rood. Ook het adidas logo op de enkel kleurt rood en matcht goed met de kraag.

Dit zijn een aantal van onze favoriete picks uit de Sidestep Winter sale. De sale gaat op 26 december 2021 van start en duurt tot en met 31 december 2021. Mocht je liever zelf door de Winter sale willen scrollen, klik dan op de knop hieronder.