Watch

Shug La Sheedah – The Turnover Episode 27

8 januari 2022 15:45

We are back! Ook in 2022 kan je elke zaterdag een nieuwe aflevering van The Turnover verwachten. Voor de eerste episode van 2022 heeft DJ Turne Rashida uitgenodigd. Rashida is ook wel bekend als DJ Shug La Sheedah en heeft de perfecte set samengesteld voor deze eerste week van 2022. Episode 27 is hierboven te bekijken en te beluisteren via onze Mixcloud pagina. Dit geld uiteraard ook voor al onze eerdere afleveringen van The Turnover.

Shug La Sheedah

Voor vele zal Shug La Sheedah geen onbekende zijn, en ook wij bij Sneakerjagers hebben al eerder kennis gemaakt met Rashida. Ze was namelijk te gast in de eerste aflevering van onze Queens & Sneakers Show. Ook is Shug La Sheedah nog altijd te zien in de intro van deze show op Sneakerjagers.

Als DJ heeft Shug La Sheedah een unieke sound met vaak verassende maar daarmee ook heerlijk swingende tunes. Ook in episode 27 van The Turnover weet ze ons met de voetjes van de vloer te krijgen. Benieuwd naar alle nummers die gedraaid zijn in de set? Check dan hieronder de volledige tracklist van episode 27.

Tracklist aflevering 27

OutKast – Git Up, Gut Out

Nas – Book Of Rhymes

Erykah Badu Feat. Common – Love Of My Life (An Ode To Hip Hop)

The Alchemist Feat. Prodigy, Nina Sky & Illa Ghee – Hold You Down

Slum Village – Tainted

Eric Roberson – Rock With You

Common & Bilal & Jill Scott – Funky For You

De La Soul & Redman – Oooh

Kris Kross – Tonite’s Tha Night

La Sélection Des DJs Dans Le Monde Par Twins Music & DJ ODIOPHYL – Ready To Ride Teaser Vol.1

Typhoon – Surfen

OutKast – Rosa Parks (Acapella)

Lauryn Hill – Doo Wop (That Thing;Gordon’s Dub)

Lady Leshurr Feat. Mr Eazi – Black Madonna

Leikeli47 – Girl Blunt

Lauryn Hill – Everything is Everything

Sneakerjagers Radio

Wil je op de hoogte blijven van Sneakerjagers en The Turnover? Volg ons dan op Instagram en houd onze nieuwspagina goed in de gaten. Zo ben je altijd op tijd voor de nieuwste aflevering van The Turnover.

The Turnover