Skip to content
Brand

Shop nu exclusieve items tijdens de adidas Members Week

4 april 2022 17:00
Shop nu exclusieve items tijdens de adidas Members Week

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, van vrijdag 1 april 2022 tot en met donderdag 7 april 2022 is het namelijk Members Week bij adidas. Alle leden van de adiClub, een vernieuwde versie van de Creators Club, zullen toegang hebben tot verschillende winacties en evenementen. Daarnaast heb je als lid de mogelijkheid om exclusieve items te scoren!

Tijdens de Members Week heb je als lid toegang tot een nieuwe collectie bij adidas. Bovendien kun je in de adidas CONFIRMED app meedoen aan raffles. Zo zal er een Sean Wotherspoon x adidas EQT Support 93 uitkomen en is er een pre-release van de nieuwe Blue Version collectie gelanceerd.

Ben je nog geen lid van de adiClub? Schrijf je dan snel in en profiteer van exclusieve product drops, experiences, speciale aanbiedingen en meer!

Sean Wotherspoon x adidas EQT Support 93 ‘Super Earth’

Laten we beginnen met de Sean Wotherspoon x adidas EQT Support 93 ‘Super Earth’. Sean Wotherspoon en adidas brengen opnieuw een sneaker uit. De ontwerper en het Duitse merk werken al sinds 2020 samen. Al eerder verschenen er kleurrijke ontwerpen voor de Superstar, ZX 8000 en de Superturf. Nu heeft de collab de EQT Support 93 in een nieuw jasje gestoken.

Net al de vorige modellen komt de EQT Support 93 in een kleurrijk design. Het model komt in een combinatie van de kleuren zwart, geel en paars. De franjes die gebruikt zijn voor de Superstar zien we terug op dit ontwerp. Daarnaast ben je met deze schoen ook nog eens milieubewust bezig, het bovenwerk is namelijk gemaakt van vegan textiel.

Sean x adidas
Sean x adidas

Op de tong van de schoen staat het adidas logo. Een mooi detail is dat deze verschillende kleuren heeft gekregen, dit maakt het design helemaal af.

Sean x adidas

De raffle voor de Sean Wotherspoon x adidas EQT Support 93 ‘Super Earth’ is al geopend en zal sluiten op woensdag 6 april 2022 om 9:30. Schrijf je dus snel in via de adidas CONFIRMED app!

Blue Version collectie

Naast de sneaker heeft adidas een exclusieve pre-release van de Blue Version Spring/Summer 2022 Drop 2 gelanceerd. Deze release bevat T-shirts, shorts en sportjackets. Zoals de naam van de collectie al doet vermoeden, zijn er verschillende tinten grijs en blauw gebruikt voor de kleding. De items zijn nu al te koop op de adidas CONFIRMED app. Hieronder kun je de artikelen bekijken!

Blue Version

Klassieke ontwerpen uit de archieven van de jaren ’80 en ’90 krijgen een nieuwe moderne look. Een specifiek detail dat terugkomt is de kleur ‘Blue Bird’. Iedereen kent deze kleur, het is een handelsmerk van adidas. Dit maakt het ook gelijk een belangrijk aspect uit de geschiedenis van het merk. Met de geschiedenis in het achterhoofd is de Blue Version collectie gecreëerd.

Tee

Blue version pre-release
Blue version pre-release adidas Members week

Voetbalshort

Blue version pre-release
Blue version pre-release adidas Members week

Short

Blue version pre-release
Blue version pre-release adidas Members week

Sportjack

Blue version pre-release
Blue version pre-release adidas Members week

T-shirt

Blue version pre-release
Blue version pre-release adidas Members week

De gehele collectie van de Blue Version Spring/Summer 2022 Drop 2 zal gaan uitkomen op woensdag 13 april 2022 op de website van adidas. Na het zien van de pre-release zal dit veel belovend zijn!

Vergeet niet dat als je deze exclusieve items wilt shoppen tijdens de adidas Members Week, het van belang is dat je de adidas CONFIRMED app hebt en dat je lid bent van de adiClub.

Lees voor meer informatie over de Members Week dit blog!