Skip to content
Staff Picks

Shop deze stijlvolle PUMA x Pokémon outfits

21 november 2022 18:18
Shop deze stijlvolle PUMA x Pokémon outfits

PUMA heeft ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Pokémon, een collectie uitgebracht. De nieuwe collectie haalt zijn inspiratie uit de populairste Pokémons uit de serie, Pikachu, Charmander, Bulbasaur en Squirtle. De collectie bestaat uit verschillende sneaker en kledingitems, die allemaal in een thema komen rondom één van de figuren. Hieronder kunnen we een aantal PUMA x Pokémon outfits bekijken!

PUMA x Pokémon collectie

Pikachu T-shirt

Als eerste hebben we dit Pikachu T-shirt voor de heren, het is een minimalistisch shirt met een paar opvallende details. Op de borst en op de achterkant is het karakter Pikachu gezet en op de mouw staat het PUMA logo. De basis van het shirt kleur zwart en de details kleuren knalgeel, waardoor deze goed opvallen.

Pikachu hoodie

Als volgt hebben we een Pikachu hoodie, de hoodie is voor ten minste 20% gemaakt van gerecycled materiaal. De trui is gemaakt van zacht fleece, waardoor deze heerlijk comfortabel aanvoelt. Opnieuw is Pikachu te zien op de borst, deze keer met meer details.

Pokémon sweatpants

Deze Pokémon sweatpants sluiten perfect aan op de hoodie, die komt door de zwarte kleur en de fleece stof. Daarnaast is ook dit item voor 20% gemaakt van gerecycled materiaal.

Charmander T-shirt

Voor de jongens hebben we als eerste dit Charmander shirt uitgekozen, het is een stoer shirt door de Charizard graphic op de borst. Het shirt heeft een regular fit waardoor je kind gemakkelijk kan bewegen.

Pokémon sweatpants

Net als voor de heren hebben we ook voor de jongens een bijpassende broek. Het is een exacte kopie van de volwassen versie, waardoor je kunt matchen met je zoon!

Charmander Slipstream

Om de look af te maken hebben we deze Charmander Slipstream. De sneaker bevat de kleuren van de schattige Pokémon. Vooral de PUMA Formstrip valt op door de vuurprint.

Pokémon hoodie

Voor de meiden hebben wij een Pokémon trui die iets meer Pokémons bevat, zo zien we alle evoluties van Charmander, Squirtle en Bulbasaur. Wat deze hoodie enorm stoer maakt.

Pokémon sweatpants

De bijpassende Pokémon sweatpants maken de look af! De broek komt in dezelfde kleur als de hoodie en heeft een regular fit.

Squirtle Suede

Als laatste hebben we de Squirtle Suede, een sneaker die door zijn schattigheid zeker niet mag ontbreken. Het paartje komt in de kleuren van Squirtle en daarnaast is zijn hoofd te zien op de hangtag.

Dit waren een aantal items van de PUMA x Pokémon collectie. Nog niet alle items zijn al gereleased, sommige zullen nog gaan uitkomen op 24 & 25 november 2022. We hebben dus lang nog niet alles gezien van de samenwerking! Benieuwd naar de gehele collectie? Klik dan op de button hieronder!