Skip to content
Staff Picks

Shop je winteroutfits nu in de sale bij JD Sports

11 januari 2022 09:30
Shop je winteroutfits nu in de sale bij JD Sports

Bij JD Sports shop je nu een hoop toffe artikelen in de sale! Merken als The North Face, Ellesse en Nike kunnen allemaal met kortingen tot wel 50% gescoord worden. Wij hebben onze favoriete picks van de website afgeplukt en samengesteld in een paar leuke winteroutfits.

Outfit 1: Winner Stripes

Onze eerste outfit heet ‘Winner Stripes’ en is er eentje voor de dames. De adidas 3-striped legging is perfect voor de koude dagen en heeft een comfortabele pasvorm. Het item is mooi te combineren met de Zip Longsleeve. Deze is gemaakt van rekbare materialen en heeft een rits bij de kraag. Maak de outfit compleet met de Fila Electrove 2 voor een sportieve look.

FILA Electrove 2
FILA Electrove 2
JD Sports Sale

Outfit 2: Grey Streets

JD Sports Sale
McKenzie Masefield Fleece Cargo Pants

Onze tweede outfit is speciaal samengesteld voor de heren. Ook items van PUMA zijn in de sale te vinden en daarom starten wij onze ‘Grey Streets’ outfit met een grijs met zwart PUMA vest. Het vest is mooi te combineren met de cargo joggingbroek van McKenzie. Voeg er nog een warme bodywarmer van Columbia en een pouch bag van adidas aan toe om je look winter-approved te maken.

JD Sports Sale
adidas Originals ID96 Pouch Bag

Outfit 3: Relaxed in Beige

SUpply & Demand
Supply & Demand Zip Sweater
JD Sports Sale
Essential Fleece Joggingbroek

Vervolgens hebben wij de ‘Relaxed in Beige’ outfit voor de dames. Combineer een beige zip up sweater van Supply & Demand met een witte joggingbroek van Mackenzie. Beide items zijn gemaakt van warme materialen en hebben een zachte feel. Til je look naar een hoger niveau met een witte Nike cap en de McKenzie Long Padded Jacket.

JD Sports Sale
Nike Side Swoosh Cap
Supply & Demand
Supply & Demand Longline Padded Jacket

Outfit 4: Blue Paris

Nike PSG Hoodie
Nike Paris Saint Germain Fleece Hoodie
Guess Distressed Skinny Jeans
GUESS Distressed Skinny Jeans

Onze laatste outfit heet ‘Blue Paris’ en is gericht naar de heren. Combineer de GUESS Distressed jeans met een blauwe Nike Paris Saint Germain hoodie voor een casual look. Op de hoodie staat ‘Paris’ in het roze gestikt en heeft het Jumpman en PSG logo op de voorzak gedrukt. Voeg er nog een paar frisse Blazer Low X’s aan de outfit toe en je look is compleet.

Nike Blazer Low X
Nike Blazer Low X
JD Sports Sale

Tot zo ver onze samengestelde winteroutfits uit de JD Sports sale. Uiteraard scoor je op de website nog een hele hoop andere toffe items met kortingen tot wel 50%. Wil je liever zelf door de sale heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder!