Skip to content
Staff Picks

Shop deze populaire winter stijlen bij adidas

19 december 2022 11:27
Shop deze populaire winter stijlen bij adidas

De warme dagen zijn voorbij en de winter staat weer voor de deur, het koudste seizoen van het jaar met ijzige weersomstandigheden. Het is tijdens de winter belangrijk dat je jezelf goed aankleed om warm te blijven. Met deze populaire winter stijlen van adidas kun je de kou trotseren terwijl je er tegelijkertijd goed uitziet. Bekijk hier een aantal favoriete picks of bekijk de gehele collectie via de button hieronder!

Populaire winter stijlen bij adidas

OVERSIZED HOODED SWEATSHIRT

Als eerste hebben we deze oversized hoodie uitgekozen. Het model heeft een ruime pasvorm en is gemaakt van zacht fleece. Hierdoor is de trui enorm comfortabel en zal deze je warm houden tijdens de koude dagen.

Hooded Sweatshirt
Hooded Sweatshirt

CARGO BROEK

Als volgt hebben we deze Cargo broek, een broek die is ontworpen voor veelzijdigheid. Het moderne silhouet is gemaakt van glad nylon. Alle essentials kun je opbergen in de zijzakken en achterzak die je vervolgens kunt afsluiten met klittenband.

Cargo
Cargo

HELIONIC DONSJACK MET CAPUCHON

In het winter seizoen komt deze Helionic Donsjack goed van pas. De jas heeft elastische boorden en een verstelbare zoom, die de warmte binnen sluiten voor het comfort dat je nodig hebt om de winter door te komen. Voor net even dat extra beetje meer comfort kun je de capuchon opzetten.

Helionic Donsjack met Capuchon
Helionic Donsjack met Capuchon

ADICOLOR CONTEMPO BEANIE

Mocht de capuchon van het jack niet voldoende zijn dan kun je deze beanie opzetten. Het korte silhouet heeft een omgeslagen rand met een geborduurde Trefoil logo.

Adicolor Contempo Korte Beanie
Adicolor Contempo Korte Beanie

STAN SMITH BONEGA X

Om de kook af te maken hebben we de Stan Smith Bonega X, de schoenen beloven je een opvallende look die je overal en altijd kunt dragen. Daarnaast zorgt de zool dat je geen koude voeten zal krijgen.

Stan Smith Bonega X Schoenen
Stan Smith Bonega X Schoenen

POLAR FLEECE HOODIE

Voor de mannen zal de Polar Fleece hoodie je warm houden. Het is een comfortabele trui met Three Stripes langs de mouwen die zorgen voor een stijlvolle look. Net als de roze strepen die over de voorkant lopen.

Polar Fleece Hoodie
Polar Fleece Hoodie

LOCK-UP TREFOIL TRAININGSBROEK

Deze trainingsbroek heeft een retro look. De broek is gemaakt van glad nylon en de voering is gemaakt van mesh. Waardoor de broek zacht aanvoelt.

Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Trainingsbroek
Adicolor Classics Lock-Up Trefoil Trainingsbroek

ADIDAS REKIVE DOWN PUFFER

Dit gewatteerde adidas jack is niet alleen stijlvol maar beschermt ook nog eens perfect tegen de kou. De jas heeft een afneembare capuchon met drukknopen waarmee je de look kunt aanpassen aan het weer.

adidas Rekive Down Regen Puffer Capuchonjack
adidas Rekive Down Regen Puffer Capuchonjack

ADICOLOR CUFF BEANIE

Voor nog een beetje extra stijl hebben we deze beanie, de naad bovenop creëert een nauwsluitende pasvorm. Daarnaast geeft de patch een subtiel adidas accent aan het ontwerp.

Adicolor Cuff Beanie
Adicolor Cuff Beanie

GAZELLE

Deze klassieker mag natuurlijk niet ontbreken, het zwarte design past perfect bij de rest van de outfit. Het bovenwerk is gemaakt van varkensnubuck en afwerkt met subtiele details en een zilverkleurig opschrift.

Gazelle
Gazelle

Dit waren een aantal populaire winter stijlen bij adidas! Het aanbod is nog veel groter, dus neem vooral ook zelf een kijkje op de website van de Three Stripes. Zorg dat je warm de winter door kan gaan! Benieuwd naar aankomende adidas drops? Klik dan op de button hieronder!