Skip to content
Staff Picks

Shop de top 5 tofste outfits bij Spartoo

11 september 2021 20:00
Shop de top 5 tofste outfits bij Spartoo

Op de website van Spartoo vind je de tofste kleding, schoenen en accessoires om de perfecte outfit te creëeren. De winkel heeft namelijk een lijst vol verschillende stijlen om te shoppen.

Of je nou een outfit nodig hebt voor werk of voor een picknick in het park, Spartoo got you covered. Zo hebben wij vijf verschillende stijlen van de website geplukt en hebben wij met de items uit deze collectie een outfit samengesteld.

De items uit deze lijst zijn te vinden op de Spartoo website en kunnen makkelijk met één klik op de afbeelding besteld worden. Wil je liever zelf door de Spartoo website heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder.

1. Back to Work

De zomervakantie is natuurlijk voorbij en dat betekent dat velen van ons weer volop zullen werken. Zo beginnen wij de lijst met een outfit uit de Back to Work collectie van Spartoo.

Ikks SANIN Trui

We beginnen de outfit met een simpele, maar stijlvolle trui. De Ikks SANIN trui is 100% gemaakt van wol en is zwart van kleur. Het kledingstuk bevat lange mouwen en een verhoogde kraag. Verder zijn er nog zilveren steentjes te vinden op de mouwen om de trui nog wat extra’s te geven.

De trui is verkrijgbaar op de Spartoo website en kost €195,00. Lijkt dit iets voor jou? Klik dan op de afbeelding hieronder.

Ikks SANIN trui

Only ONNLOU

Over de trui heen voegen wij de Only ONNLOU jasje toe. Dit geruite jasje is beige van kleur met zwarte knopen. Verder bevat het kledingstuk lange mouwen en stopt het jasje net boven de heupen.

Het jasje kost €49,99 en is verkrijgbaar op de Spartoo website. Klik op de afbeelding hieronder om meteen eentje te bestellen.

vijf outfits van Spartoo

Lee Marion Straight pants

Vervolgens combineren wij de trui en de jas met de Lee Marion straight pant. Deze is volledig zwart waarop zilveren knopen te vinden zijn.

De broek kost €89,95 en is verkrijgbaar op de Spartoo website. Klik op de afbeelding om meteen eentje te bestellen.

Lee Marion Straight Pants

Levi’s Kesteron S

De Levi’s Kesteron S heeft een lederen bovenwerk waarop verschillende tinten van roze samenkomen. Het model heeft een verhoogde witte middenzool met een roze buitenzool om met zijn bovenwerk te matchen. Verder bevat het silhouet roze veters en is er een rode Levi’s tag te vinden aan de zijkant van de sneaker. Zo voegen wij kleur aan de outfit toe en ben jij helemaal klaar voor je terugkomst op werk.

Het paar is momenteel in de uitverkoop en is van €49,99 naar €39,99 gegaan. Klik op de afbeelding om meteen een paar te scoren.

Levi's Kesteron S

2. Love the 60’s

De tweede outfit op onze lijst is gericht op de jaren zestig van de vorige eeuw, waarbij de items uit de Love the 60’s collectie komen. De outfit bestaat uit een fleurig jurkje en bijpassende sandalen om zo stijlvol mogelijk de straat over te gaan.

Moony Mood PLONI

De Moony Moody PLONI jurk bevat een printje waar de kleuren geel en bruin samenkomen. Het kledingstuk heeft lange mouwen en een open kraag die als een v-lijn valt. Verder hangen er twee touwen aan de kraag waaraan franjes vast zitten.

Het jurkje kost €39,99 en is verkrijgbaar op de Spartoo website. Klik op de afbeelding hieronder om meteen eentje te bestellen.

vijf outfits van Spartoo

Les Tropéziennes par M Belarbi HELLEN sandal

We combineren de jurk met de Les Tropéziennes par M Belarbi HELLEN sandalen. Het model heeft een bruin inzetstuk gemaakt van leer. Verder bevat de sandaal een kleine hak op de buitenzool en een gouden tag aan de zijkant.

Deze gladiatorsandaal zit momenteel in de uitverkoop en is van €65,00 naar €48,75 gegaan. Klik op de afbeelding hieronder om het model te bestellen.

Les Tropéziennes par M Belarbi HELLEN sandal

3. Artsy

Met onze derde outfit brengt Spartoo de wereld van mode en kunst bij elkaar met de Artsy collectie. Zo bestaat de outfit van simpele onderdelen, maar brengt het een aantal kunstzinnige accenten met zich mee.

Karl Lagerfield EMBELLISHEDPOPLINTUNICSHIRT

De Karl Lagerfield EMBELLISHEDPOPLINTUNICSHIRT is een wit overhemd dat lang genoeg is om als jurk te kunnen dragen. Het overhemd is volledig wit, waar aan de zijkant het Karl Lagerfield logo te vinden. Het logo is gemaakt van glimmende steentjes. Verder heeft het kledingstuk lange mouwen en is er aan de achterkant een zilveren ketting te vinden.

Dit kledingstuk zit momenteel in de uitverkoop en is van €245,00 naar €196,00 gegaan. Klik op de afbeelding hieronder om meteen eentje te bestellen.

Karl Lagerfield EMBELLISHEDPOPLINTUNICSHIRT

Bronx BAISLEY

Alhoewel het overhemd best simpel is, voegen wij de Bronx Baisley eraan toe. Het model heeft een lederen bovenwerk met een witte basis. Verder bevat het model een verhoogde middenzool en kleurt deze met de buitenzool ook wit. Wat het silhouet zo bijzonder maakt, zijn de krabbels en graffiti werken die over de schoen heen te vinden zijn. Zo brengen wij kunstzinnige accenten aan de outfit toe.

Het silhouet zit momenteel in de uitverkoop en is van €159,00 naar €127,20 gegaan. Klik op de afbeelding hieronder om meteen een paartje te scoren.

Bronx Baisley

4. Geel als de zon

Onze vierde outfit is voornamelijk gericht op het warme weer en komen deze items uit de Geel als de zon collectie. De outfit bestaat uit een overhemd en skinny jeans, waarbij wij sandalen en een bijpassend tasje aan toevoegen.

Michael Kors POPLIN GRMT LCE UP T

We beginnen de outfit met de Michael Kors POPLIN GRMT LCE UP T. Dit blousje is volledig wit met een kleine vertoning van goud. Het kledingstuk heeft wijde mouwen en een open kraag die als een v-lijn valt. Op de v-lijn is een soort vetersysteem te vinden, waarbij de gaten een gouden ring hebben.

Het blousje zit momenteel in de uitverkoop en is van €149,00 naar €119,20 gegaan. Klik op de afbeelding om het blousje te bestellen.

vijf outfits van Spartoo

Only ONLPAOLO

Wij combineren het blousje van hierboven met de Only ONLPAOLO. De skinny jean is lichtblauw van kleur, met een bruine Only tag aan de achterkant van het kledingstuk.

De broek zit momenteel in de uitverkoop en is van €34,99 naar €26,24 gegaan. Lijkt dit wat voor jou? Klik dan op de afbeelding hieronder.

Only ONLPAOLO

Fericelli TEBET

Om de kleur geel toe te voegen aan de outfit combineren wij de Fericelli TIBET met de kledingstukken van hierboven. De sandaal is pastel geel van kleur met een beige inzetstuk. Verder bevat de sandaal een hak en kleurt de buitenzool van het model bruin.

Ook deze sandaal zit in de uitverkoop en is van €99,99 naar €69,99 gegaan. Klik op de afbeelding hieronder om gauw een paartje te scoren.

vijf outfits van Spartoo

Valentino Bag

Wij konden het niet laten om de Valentino Bag aan de outfit toe te voegen. De tasjes zijn pastel geel van kleur en matchen perfect met de sandaal hierboven. Verder bevat het model gouden accenten, zoals de branding aan de voorkant van de tas en de kettingen die op de schouderband te vinden zijn.

Momenteel zit de Valentino tas in de uitverkoop en is van €99,98 naar €76,83 gegaan. Klik op de afbeelding hieronder om meteen eentje te bestellen.

Valentine Bag

5. Comfy Fashion

Voor onze laatste outfit richten wij ons naar de comfortabele kant met de Comfy Fashion collectie. Deze outfit bestaat uit een hoodie, bikershorts en sneakers om zo comfortabel mogelijk door de dag heen te kunnen gaan.

Adidas Originals Short Hoodie

Zo beginnen wij de outfit met de adidas Originals Short hoodie. Het kledingstuk is voornamelijk zwart, terwijl de drie strepen op de mouwen en het adidas logo op de borst wit zijn.

Deze hoodie zit momenteel in de sale en is van €54,99 naar €46,74 gegaan. Klik op de afbeelding hieronder om de hoodie te bestellen.

Yurban OHOVE

Om met de hoodie hierboven te kunnen matchen, voegen wij de Yurban OHOVE bikershorts aan de outfit toe. De bikershort is geheel zwart en geeft de outfit een comfortabele, maar sportieve look.

De bikershort is op de website van Spartoo verkrijgbaar voor €9,99. Klik op de afbeelding hieronder om meteen eentje te bestellen.

Yurban OHEVE

Emporio Armani X3X126-XM521

We eindigen de outfit met de Emporio Armani X3X126-XM521. Het model heeft een rood, roze en mint groene kleurenschema. De basis van het model is gemaakt van mesh, waarover overlays te vinden zijn op de mudguard, de veters en de hiel. Verder bevat het silhouet een witte middenzool, met een buitenzool dat verdeeld is in de kleuren rood en roze.

Ook dit paartje zit momenteel in de uitverkoop en is van €179,00 naar €161,10 gegaan. Klik op de afbeelding hieronder om meteen een paartje te scoren.

vijf outfits van Spartoo

Tot zover onze vijf outfits van Spartoo. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste sneaker nieuws en releases? Download dan de Sneakerjagers app en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.