Skip to content
Upcoming

Shop de tofste outfits met Puma sneakers bij Snipes

8 oktober 2021 21:30
Shop de tofste outfits met Puma sneakers bij Snipes

Van de Mayze tot the Cruise Rider’s, bij Snipes vind je de tofste schoenen van Puma. Deze stijlvolle schoenen zijn allemaal verkrijgbaar voor de dames, heren en kinderen.

De sneakers van Puma zijn geschikt voor iedere gelegenheid en zijn makkelijk te vinden op de website van Snipes. Om je een beetje of weg te helpen, hebben wij een aantal outfits voor je samengesteld waarmee jij je Puma schoenen mee kunt stijlen.

Wil je liever zelf door de kicks van Puma scrollen op de website van Snipes? Klik dan op de knop hieronder.

Outfit 1 voor de dames: Pink Army

Puma schoenen bij Snipes

We starten onze eerste outfit voor de dames met een thema genaamd ‘Pink Army’. Voor deze look richten wij ons op de verschillende roze tinten. Deze stoere outfit bestaat uit een simpel shirtje, een legerprint broek en een stijlvolle sneaker van Puma.

Puma schoenen bij Snipes

Puma Cruise Rider

De Puma Cruise Rider heeft een kleurenschema waarbij wit en verschillende tinten van roze bij elkaar komen. Verder draagt de sneaker een verhoogde middenzool met een geribbelde buitenzool.

Carhartt Short Sleeve

Carhartt Short Sleeve

Vervolgens hebben wij dit basic shirtje van Carhartt. Door zijn roze kleurenschema en het Carhartt logo op de borst, komt het shirtje perfect overeen met de PUMA sneaker hierboven.

Carharttt WIP Cymbal Cargobroek

Carharttt WIP Cymbal Cargobroek

Om de look compleet te maken, hebben wij de Carharttt WIP Cymbal Cargobroek. De cargobroek heeft een loose fit met een legerprint. Verder heeft het kledingstuk een verstelbaar uiteinde bij de broekspijpen.

Outfit 2 voor de dames: Blue days

Puma schoenen bij Snipes

De tweede outfit voor de dames heeft een ‘Blue Days’ thema. De look is samengesteld uit een top, mom jeans en Puma sneakers waarbij de kleur lichtblauw centraal staat.

Puma Mayze Soft

We beginnen met de Puma Mayze Soft. Op het middenpaneel is de bekende ‘wave’ van Puma te vinden, deze is gemaakt van suède en heeft een lichtblauw tintje.

Puma schoenen bij Snipes

adidas Adicolor Longsleeve

Wij combineren de sneaker met dit lichtblauwe top van adidas. Op het kledingstuk zijn de drie strepen van het Duitse merk op de mouwen te vinden.

adidas Adicolor Longsleeve

Tommy Jeans Mom

Met de Mom Jeans van Tommy Hilfiger wordt de look compleet gemaakt. De broek heeft een loose fit en valt net over de enkels heen.

Tommy Jeans Mom

Outfit 1 voor de heren: Red Sport

Puma schoenen bij Snipes

Nu is het de beurt aan de heren. Deze look heeft een ‘Red Sport’ thema en is samengesteld uit een jersey, een comfortabele joggingbroek en een paar sportieve kicks van Puma.

Puma Mirage Sport Remix

Voor onze eerste outfit voor de heren brengen wij de Puma Mirage Sport Remix naar boven. Op de witte sneaker zijn rode, blauwe en zwarte details te vinden. Door zijn uitstekende zool heeft dit silhouet een sportieve uitstraling.

Fubu Athletics Jersey

Fubu Athletics Jersey

Vervolgens hebben wij de Fubu Athletic Jersey in een rood en zwarte kleurenschema. Over de jersey heen zijn verschillende elementen van het sport baseball en het merk te vinden.

Nike Sportswear Club Fleece Joggingbroek

Nike Sportswear Club Fleece Joggingbroek

Ten slotte hebben wij de joggingbroek van Nike. Door zijn zwarte kleurenschema en comfortabele fit is dit een mooie toevoeging aan de ‘Red Sport’ look.

Outfit 2 voor de heren: Skate Black

Puma schoenen bij Snipes

De laatste outfit uit onze selectie is gericht naar de kleur zwart. Deze outfit heeft een ‘Black Skate’ thema en bestaat uit een longsleeve shirt, een cargobroek en een paar Puma kicks.

Puma CA Pro Tech

We beginnen de outfit met de Puma Ca Pro Tech. De sneaker heeft een witte basis. Hierop is de ‘wave’ op het middenpaneel en de hieltab zwart gekleurd.

Puma schoenen bij Snipes

Puma x Aka Boku Longsleeve

Wij combineren de sneaker met de Puma x Aka Boku Longsleeve. Op de borst en op de mouwen is een kleurrijk printje te vinden. Hier staan twee puma’s en een slang op geïllustreerd.

Puma x Aka Boku Longsleeve

Reel Relex Easy Cargobroek

Als laatst voegen wij nog de Reel Reflex Easy Cargobroek in het zwart toe aan de outfit. Door zijn loose fit en meerdere zakken op de broekspijpen maakt het kledingstuk de look compleet.

Reel Relex Easy Cargobroek

Hierbij een paar van onze favoriete outfits waar jij je Puma schoenen mee kunt combineren bij Snipes. Uiteraard kun je bij de streetwearwinkel nog veel meer stijlvolle schoenen vinden van Puma vinden.

Wil jij meer van zulke berichten lezen? Download dan de Sneakerjagers app en neem een kijkje bij onze blogs. Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook, Instagram en Twitter.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date