Skip to content
Brand

Shop de nieuwe Mayze collectie bij PUMA

4 september 2022 14:15
Shop de nieuwe Mayze collectie bij PUMA

PUMA toont de nieuwe Mayze collectie met niemand anders dan Dua Lipa. De PUMA Mayze heeft een chunky look en komt in een hoop verschillende varianten en colorways. Bekijk hier onze favoriete picks en shop jouw volgende paartje bij PUMA.

Mayze Stack Beautiful Flaw dames

Mayze Stack Beautiful Flaw sneakers voor dames
Mayze Stack Beautiful Flaw sneakers voor dames
Mayze Stack Beautiful Flaw sneakers voor dames

De eerste opvallende pick uit de PUMA Mayze collectie, is de Mayze Stack Beautiful Flaw sneaker. De sneaker is exclusief voor de dames en heeft een opvallend silhouet. De upper kleurt wit en combineert beige en turquoise details. Op het middenpaneel verschijnt het PUMA logo.

Mayze Lth sneaker

Puma Mayze Lth sneaker dames
Mayze Lth sneaker dames

De Mayze Lth sneaker heeft een retro uitstraling. De sneaker heeft een beige upper, deze is van leer. De gumzool geeft het paartje een vintage look en is, kenmerkend voor het Mayze model, verhoogd. Gouden details zijn te zien op de tong en op het middenpaneel. Ook is deze sneaker momenteel in de sale te verkrijgen.

PUMA Mayze Mid ‘White’

Mayze Mid sportschoenen voor dames
Mayze Mid sportschoenen voor dames

De Mayze Mid is een variant op de classic Mayze. De sneaker heeft een hoge kraag en kleurt all-white. Op het middenpaneel is het PUMA logo in het goud gezet. Het bovenwerk is van leer en de kraag is gewatteerd. Op de plateau zool is het PUMA logo te zien.

PUMA x DUA LIPA Mayze Metallic

PUMA x DUA LIPA Mayze Metallic sneakers voor dames
PUMA x DUA LIPA Mayze Metallic sneakers voor dames
PUMA x DUA LIPA Mayze Metallic sneakers voor dames

De PUMA x DUA LIPA Mayze Metallic is in samenwerking met de Amerikaanse zangeres ontworpen. De sneaker kleurt all-pink en heeft een opvallende look. De plateauzool geeft de Mayze Metallic een stoere tiwst. Op de tong is het PUMA logo gezet. Hieronder is een graphic van een vlinder in het wit gestikt.

PUMA x LIBERTY Mayze

PUMA x LIBERTY Mayze sportschoenen voor dames

De PUMA x LIBERTY Mayze heeft een fleurig design. De sneaker kleurt groen en heeft een suède bovenwerk. Op het middenpaneel is het bekende PUMA logo gezet, deze kleurt hier lichtroze. Een opvallend detail is de gestikte bloem op de kraag. De sneaker wordt ondersteund door een gumzool.

Mayze Stack dames

Mayze Stack Sneakers Women
Mayze Stack Sneakers Women

De Mayze Stack heeft een strak design. Het paartje heeft een witte, leren upper en combineert beige en gouden details. Evenals de voorgaande paartjes, heeft ook deze colorway een verhoogde middenzool. Op de hiel en op het middenpaneel is het PUMA logo in het goud gedrukt.

PUMA Mayze Raw

Puma Mayze Raw
Mayze Raw

De PUMA Mayze Raw is een vernieuwde variant van de Mayze. De sneaker heeft een ietwat moderne uitstraling en komt met strakke overlays. Deze variant kleurt wit en heeft pastelkleurige details. Het PUMA logo verschijnt op het middenpaneel en op de middenzool.

Mayze Mid ‘Black’

PUMA Mayze Mid sportschoenen voor dames
PUMA Mayze Mid sportschoenen voor dames

Een andere colorway van de Mayze Mid, is de ‘Black’. Dit paartje kleurt, zoals de naam doet vermoeden, zwart en heeft witte en gouden details. Het bovenwerk is van leer. De gewatteerde kraag geeft de sneaker comfort. Op het middenpaneel is het PUMA logo in het wit gezet.

PUMA Mayze Stack

PUMA Mayze Stack
PUMA Mayze Stack

We sluiten onze top picks uit de PUMA Mayze collectie af met een klassieke colorway. Dit paartje kleurt zwart en heeft off-white details. Het bovenwerk is van suède. De plateauzool geeft de sneaker een opvallende twist. Op de hiel is het PUMA logo gedrukt.

Dit zijn onze favoriete picks uit de PUMA Mayze collectie. Mocht je liever zelf door de collectie willen scrollen, klik dan op de button hieronder. Houd onze releasekalender in de gaten en blijf up-to-date van de laatste PUMA releases.