Brand

Shop de nieuwe By Parra collectie nu bij Freshcotton

1 november 2021 16:19
Shop de nieuwe By Parra collectie nu bij Freshcotton

De nieuwe collectie van By Parra is nu verkrijgbaar bij Freshcotton. De collectie bestaat uit een hoop toffe kledingstukken en accessoires die gekleed komen in de kenmerken van het Amsterdamse merk.

Piet Parra

Pieter Janssen, ook wel bekend als ‘Piet Parra‘, is een grafisch ontwerper en illustrator uit Amsterdam. Pieter maakt onder de naam ‘Parra‘ grafisch werk voor affiches en flyers. Daarnaast heeft de kunstenaar ook zijn eigen merk. Dit heette eerst Rockwell Clothing, maar werd in 2015 veranderd naar ‘By Parra‘.

By Parra Freshcotton
Image by James Ng

Daarnaast staat Pieter ook bekend om zijn ontwerpen voor Nike. Zo heeft hij een aantal schoenen voor het Swoosh merk mogen ontwerpen, waaronder de Parra x Patta x Air Max ‘Cherrywood’ en de Parra x Nike Air Max 95 ‘The Running Man’.

Parra x Patta x Nike Air Max 1 'Cherrywood'
Image by @mikee_polo
Nike AIr Max 95 'The Running Man'
Image by @numbersnz

By Parra collectie bij Freshcotton

De items van By Parra staan bekend om zijn vele kleuren, handgeschreven teksten en post-pop afbeeldingen. Deze elementen zijn vooral terug te vinden op de shirtjes uit de By Parra collectie. De shirtjes hebben een kleurrijk printje gekregen met het Parra tag aan de onderkant vastgemaakt.

Horse T-shirt

Horse T-Shirt

Op dit T-shirt is een paard geïllustreerd in de kleuren blauw en rood. Onder het printje staat ‘Birds’ geschreven. Het shirt is verkrijgbaar voor €50,00.

Bad Habits T-Shirt Camel

Dit shirt heeft een beige kleurtje gekregen met een opmerkelijk print aan de voorkant. Aan de onderkant staat ‘Parra’ in het wit geschreven. Het shirt is heeft een prijs van €49,95.

Bad Habits T-Shirt White

Daarnaast is het shirt ook verkrijgbaar in een witte variant. Het shirt is verkrijgbaar voor €49,95.

Jacks

Ook zijn er toffe jacks te vinden in de By Parra collectie op de website van Freshcotton. Allereerst hebben wij deze donkerblauwe denim jack. Op de borst is een droevige kat te vinden in de kleur rood. Op het zakje op de rechterborst is het Parra logo in het zwart gestikt.

Sad Cat Pencil System Jacket

Sad Cat Pencil System Jacket

Het jack heeft een prijs van €235,00.

Het printje dat dit opmerkelijke Puffer Jacket draagt, is verdeeld in rechthoeken. De vormen en lijnen op dit printje zijn gekleed in verschillende kleuren en sluiten allemaal mooi op elkaar aan.

Gem Stone Puffer Jacket

Het jack is makkelijk te bestellen via de website van Freshcotton en kost €244,95.

Sweatshirts

Daarnaast zijn er ook een paar sweatshirts in de collectie te vinden. De items zijn te vinden in verschillende kleuren waarbij elk item een unieke design met zich mee brengt.

The Chase Crewneck

Dit sweatshirt is off-white van kleur met op de borst een klein figuurtje op een fiets. De sweater heeft een prijs van €104,95.

Upside Dog Race Crewneck Sweatshirt

Daarnaast is er ook een lichtgrijze sweater in de collectie te vinden. Hierop een hondje op de borst getekent dat ondersteboven hangt. Het sweater kost €109,95.

Accessoires

Als laatst zijn er ook accessoires in de collectie te vinden. Deze bestaan onder andere uit een cap, tote bag en een keukenhanddoek. De cap is volledig wit met een rood ovaaltje op de voorkant. Hierin staat ‘Parra’ in het wit gestikt. Het opmerkelijke aan deze cap is natuurlijk het rode touw dat eraan vast zit.

Oval Logo 6 Panel Hat

Oval Logo 6 Panel Hat

De cap is verkrijgbaar op de website van Freshcotton en heeft een prijs €50,00.

De tote bag heeft een blauw kleurtje gekregen. Aan de voorkant is hetzelfde droevige kat van het jack hierboven geprint, hierop staat ‘Parra’ gedrukt.

Sad Cat Tote Bag

De Totebag is verkrijgbaar voor €35,00.

By Parra Freshcotton

Als laatst hebben wij deze opmerkelijke keukenhanddoek. Het item is zwart met hierop een printje gedrukt. Het printje verwijst naar moeder natuur. Zo kun je een vrouwelijke figuur op de keukenhanddoek vinden met een aantal dieren om haar heen.

Earth Mother Kitchen Towel Black 46265

Deze keukenhanddoek heeft een prijs van €34,95.

Tot zo ver de By Parra collectie op de website van Freshcotton. Zou je liever zelf door de collectie willen scrollen? Klik dan op de knop hieronder om naar de Freshcotton website te gaan.

The Turnover