Upcoming

Shop de leukste puffer jackets bij Snipes

23 oktober 2021 10:00
Shop de leukste puffer jackets bij Snipes

Om goed warm te blijven tijdens de koude winterperiode shop je op de website van Snipes de meest stijlvolle Puffer jackets. Speciaal voor jou hebben wij onze favoriete picks van de website van Snipes afgeplukt voor een top 10.

1. Sixth June Vegan Leather Short Puffer

We starten onze reeks met favoriete picks met deze leren puffer jacket van Sixth June. Het item is gemaakt van vegan leer en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. Door de verhoogde kraag en dikke voering blijf jij met deze stijlvolle jas lekker warm.

2. Nike NSW TF RPL Classic Puffer

Vervolgens hebben wij deze bordeaux rode Puffer jacket van Nike. De jas is dik opgevoerd met een witte Nike logo op de borst en rug gestikt. Daarnaast heeft de jas een verhoogde kraag en een dikke capuchon.

Nike NSW TF RPL Classic Puffer

De jas is verkrijgbaar op de website van Snipes en heeft een prijs van €99,99.

puffer jackets snipes

3. Snipes Small Logo Puffer Jacket

Pastelkleuren zijn weer helemaal terug en daarom mag deze lichtgroene Pufferjacket van Snipes niet in onze selectie ontbreken. De jas is dik opgevoerd en heeft het Snipes logo op de borst gestikt. Deze jas heeft een prijs van €89,99.

Snipes Small Logo Puffer Jacket
puffer jackets snipes

4. Sixth June Retro Reversible DJ

Ben je snel uitgekeken op jouw puffer jacket? Geen probleem! Deze reversible puffer jacket van Sixth June kan op twee manieren gedragen worden. Het kledingstuk heeft een gladde basis, maar wanneer je deze omdraait, krijgt de jas een basis gemaakt van wol. De jas is verkrijgbaar op de website van Snipes en kost €149,99.

Sixth June Retro Reversible DJ

5. Ellesse Pejo Padded Jacket

De Ellesse Pejo Padded Jacket is volledig wit van kleur en heeft het Ellesse logo en embleem op de borst gestikt. De jas heeft een dikke voering en de capuchon beschermd jou goed tegen de regen en de kou. Deze jas heeft een prijs van €84,99.

Ellesse Pejo Padded jacket
puffer jackets snipes

6. Karl Kani Fake Leather Puffer

Nu is het de beurt aan de Karl Kani Fake Leather Puffer. Op de borst is het Karl Kani logo in het wit geborduurd. Door zijn gladde basis en zwarte kleurenschema is de jas prima te dragen op veel outfits.

Karl kani Fake Leather Puffer

De jas is verkrijgbaar op de website van Snipes en heeft een prijs van €119,99.

puffer jackets snipes

7. adidas Originals Itavic Synthetic Jas

Een ander toffe puffer jacket op de website van Snipes, is de adidas Originals Itavic Synthetic jas. Het kledingstuk is volledig wit met het adidas logo op de borst geplaatst. Aan het uiteinde van de mouwen zijn de drie strepen van adidas te zien. De jas is verkrijgbaar voor €130,00.

adidas Originals Synthetic jas
puffer jackets snipes

8. Nike Therma-FIT Hooded Parka

De Nike Therma-FIT Hooded Parka valt net over de knieën heen en is dik opgevoerd. De jas heeft een groen kleurenschema en is het Nike logo zichtbaar op de borst. Het kledingstuk is verkrijgbaar op de website van Snipes en kost €119,99.

puffer jackets snipes

9. Pegador Madison Hooded Puffer Jacket

Deze beige Puffer Jacket van Pegador is een echte eyecatcher. Door de stitching over de gehele jas heen, lijkt het model een geruit printje te hebben. Verder is het Pegador logo op de borst in het zwart gekleurd. De jas heeft een prijs van €179,99 en is daarnaast ook verkrijgbaar in andere kleuren.

Pegador Madison Hooded Puffer jacket
puffer jackets snipes

10. Levis Eddies Packable Jacket

We sluiten onze lijst van de beste picks af met de Levis Eddies Packable Jacket. De jas is dik opgevoerd en heeft een lila kleurtje gekregen. De jas is te vinden op de website van Snipes en is verkrijgbaar voor €129,99.

Levis Eddies Packable Jacket
puffer jackets snipes

Tot zo ver onze top 10 beste puffer jassen op de website van Snipes. Mocht je er niks leuks tussen vinden, kun je bij Snipes nog een hoop andere stijlvolle jassen vinden.

Wil jij meer van zulke lijsten lezen? Download dan de Sneakerjagers app en neem een kijkje bij onze blogs. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter.

The Turnover