Skip to content
Staff Picks

Shop de leukste items uit de Size? Christmas Gifting collectie

15 december 2021 20:00
Shop de leukste items uit de Size? Christmas Gifting collectie

Voor het ideale kerstcadeau shop je nu de leukste items uit de Size? Christmas Gifting collectie. Met de collectie scoor jij onder andere de tofste hoodies, sneakers en beanies, die jij tijdens de feestdagen kunt weggeven. Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij onze favoriete picks voor je onder een rijtje gezet.

Footwear

Tijdens de feestdagen is het natuurlijk belangrijk om eruit te springen. Zo beginnen wij onze favoriete picks met een paar frisse kicks. Deze zijn voor zowel de heren als de dames. Pak de sneakers in voor het perfecte cadeau en eindig het jaar goed.

1. Nike Blazer Mid ’77 LX ‘Lucky Charms’

Nike Blazer mid lucky charms
Size? Christmas Gifting

De Nike Blazer Mid ’77 ‘Lucky Charms’ voor de dames is gemaakt van zwart leer en heeft op de kraag een zilveren ketting. Aan de ketting hangen meerdere ‘lucky charms’. Deze komen in de vorm van een sneaker, een Swoosh, het Nike logo, een schoenendoos, een basketbal en het getal 77.

2. Nike Air Force 1 Low ’07 QS ‘Purple Skeleton Halloween’

Nike Air Force 1 purple skeleton halloween
Size? Christmas Gifting

Deze Air Force 1 Low voor de dames combineert de kleuren paars en wit met elkaar. De sneaker heeft op het bovenwerk een skelet print gekregen en de vetertags bij de veters kleuren zilver. De zolen zijn glow-in-the-dark en geven samen met het skelet printje licht in het donker.

3. New Balance NB 550

New Balance 550
Size? Christmas Gifting

Ook voor de heren hebben wij een paar frisse kicks klaar staan. Zo hebben wij de New Balance 550 in een groen en witte colorway. De sneaker is opgebouwd uit leer en heeft het N-logo op het middenpaneel gestikt. Verder is ook het getal ‘550’ op het model gedrukt.

4. adidas Forum Low 84

adidas Forum Low
Size? Christmas Gifting

Een ander tof paartje uit de Size? Christmas Gifting collectie voor de heren, is deze adidas Forum Low. De sneaker combineert de kleuren groen, roze, goud en wit met elkaar. De upper is een mix van leer en suède en de drie strepen op het middenpaneel zijn in het zwart gestikt.

Kleding

Vervolgens hebben wij ook een paar stijlvolle kledingstukken voor je klaar liggen. Ook deze items zijn voor zowel de heren als de dames te verkrijgen en kunnen makkelijk besteld worden via de Size? website.

5. Nike Sportswear T-shirt

Nike T-shirt

Dit shirt van Nike kleurt volledig wit met aan de voorkant een opmerkelijk printje. Op de print is een voetafdruk van een Nike sneaker afgebeeld en is het merklogo op de borst gestikt.

6. adidas Trefoil A33 Cargo Trackbottoms

adidas trefoil cargo
Size? Christmas Gifting

Deze adidas Cargo Trackbottoms heeft een losse pasvorm en kleurt volledig zwart. Op de bovenbenen zijn extra zakken te vinden, hierop staat ‘adidas’ geschreven.

7. Russel Athletic Split College Crewneck

Russel Athletics crewneck

De Russel Athletics Split Crewneck combineert de kleuren grijs en navy blue met elkaar. Het item is aan de voorkant door tweeën gesplits. Zo zijn ook de printjes door midden gesneden en lijkt het alsof er twee kledingstukken aan elkaar genaaid zijn.

Accessoires

Daarnaast scoor je ook de leukste accessoires uit de Size? Christmas Gifting collectie. Deze items zijn perfect voor als je bijvoorbeeld moet houden aan een bepaald budget, of als je nog iets extra wilt meegeven.

8. Jordan Sport DNA Classic99 Cap

Jordan cap

Spice je winteroutfit op met deze Jordan cap. Het item heeft een wit kleurenschema, met aan de voorkant ‘Jordan’ in het zwart geborduurd. Verder kun je aan de achterkant het Jumpman logo vinden.

9. Stüssy Polar Fleece Headband

Stüssy polar fleece headband

Om je warm te houden tegen het koude weer, hebben wij ook de Stüssy Polar hoofdband. Het item is gemaakt van zwarte fleece materialen en heeft het Stüssy logo aan de voorkant in het wit gestikt.

10. Nike Essential Tote Bag

Nike tote bag

Onze laatste favoriete pick uit de Christmas Gifting collectie van Size?, is deze Tote Bag van Nike. Het item is volledig zwart met een witte Swoosh aan de voorkant. De tas is ruim genoeg om meerdere spullen in kwijt te kunnen en de schouderbanden zijn gemaakt van stevige materialen.

Size? Christmas Gifting

Dit waren een paar van onze favoriete picks uit de Size? Christmas Gifting collectie. Natuurlijk kun je op de website nog een hele hoop andere toffe artikelen vinden die jij tijdens de kerstdagen kunt weggeven. Wil je liever zelf door de collectie heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder.