Skip to content
Staff Picks

Shop de leukste items uit de Holiday collectie bij Foot Locker

2 december 2021 18:00
Shop de leukste items uit de Holiday collectie bij Foot Locker

Inspiratie nodig voor het perfecte cadeau tijdens de feestdagen? Bij Foot Locker shop je nu de leukste items uit de Holiday collectie! Of je nu een geschenk voor je ouders, je vrienden of je broertje of zusje zoekt, op de website van Foot Locker vind je voor iedereen wat wils. Om je wat inspiratie te geven voor het perfecte cadeau, hebben wij onze favoriete picks voor je op een rijtje gezet.

Holiday collectie Foot Locker

Nike Tuned 1 ‘Midnight Navy’

We beginnen onze beste picks met de Nike Tuned 1. De herensneaker heeft ‘Midnight Navy’ als naam gekregen en dit is vooral te zien aan het bovenwerk. Hierop is een opmerkelijke print te vinden wat het paartje erg bijzonder maakt.

Nike Tuned 1
Holiday collectie Foot Locker

Crocs Clog Awake

Een paar goeie Crocs is altijd leuk als kerstcadeautje. Dit paartje is in samenwerking met het merk Awake uitgebracht en is volledig zwart met een blauwe hartjes patroon. Daarnaast zijn er ook twee pins op het silhouet te vinden. Deze komen in de vorm van een zwart hartje en het Awake logo.

Crocs Clog Awake
Holiday collectie Foot Locker

adidas Chile 20 Tracksuit

Een ander tof cadeau dat jij tijdens de feestdagen kunt geven, is deze adidas Chile 20 Tracksuit. Het pak heeft een losse pasvorm en is gemaakt van gerecycled polyester en katoen. Door zijn gouden elementen en verhoogde kraag heeft het item een chique en sportieve look.

adidas Chile 20 Tracksuit
adidas Chile 20 Track Top
Holiday collectie Foot Locker
adidas Chile 20 Track Pants

Nike Blazer Mid ‘Lucky Charms’

Wens elkaar een ‘gelukkig’ kerstfeest met de Nike Blazer Mid ‘Lucky Charms’. De sneaker is volledig in het wit gezet en heeft op de kraag een gouden kettinkje. Aan het kettinkje hangen meerdere ‘lucky charms’. Deze komen in de vorm van een Nike logo, schoenendoos, een swoosh, een Blazer en het cijfer ’77’.

Nike Blazer Mid
Holiday collectie Foot Locker

Converse Chuck Taylor All Star Move Hi

Ook hebben wij voor de kids een paar gave sneakers in onze lijstje klaar staan. Deze high-top sneakers van Converse heeft een verhoogde middenzool gekregen en geven het silhouet meer vorm. Het Converse embleem op het middenpaneel en de trekklus op de hiel hebben een roze kleur gekregen en maken het paar helemaal compleet.

Converse Chuck Taylor All Star
Holiday collectie Foot Locker

New Era Trucker Cap

Ook de New Era Trucker Cap is in de holiday collectie van Foot Locker te vinden. Het item heeft een simpel design met een klein ‘NY’ logo in de hoek gezet. De cap is goed te combineren met vele outfits wat het een geschikt cadeau voor de feestdagen maakt.

New Era Trucker cap

Nike Fill Synthetic

Een stevige winterjas is altijd handig, vooral voor de kleintjes. Deze Nike puffer jas is dik opgevoerd en heeft het merklogo op de borst in het wit gezet. Daarnaast houdt het item warmte vast door zijn verhoogde kraag en capuchon.

Nike Fill Synthetic

Diadora N9002

Nu is het de beurt aan de Diadora N9002. Diadora heeft een brede selectie aan stijlvolle kleding, schoenen en accessoires voor sport en lifestyle. Zo heeft het merk onder andere de N9002. Met zijn opvallende design is de sneaker mooi te combineren onder meerdere outfits.

diadora n9002
Holiday collectie Foot Locker

adidas Superstar ‘Denim’

We sluiten onze favoriete picks af met de adidas Superstar ‘Denim’. De kicks zijn speciaal voor de kids en zijn ideaal voor de feestdagen. Het paar heeft een witte basis gekregen, met denim accenten bij de drie strepen op het middenpaneel, tong en hieltab.

adidas superstar
Holiday collectie Foot Locker
Holiday collectie Foot Locker

Tot zo ver onze favoriete picks uit de Holiday collectie van Foot Locker. Uiteraard kun je op de website van schoenenwinkel nog een hele hoop toffe items vinden die perfect zijn voor de feestdagen. Wil je liever zelf door de collectie scrollen? Klik dan snel op de knop hieronder!