Skip to content
Where to Cop

Shop de leukste Balenciaga schoenen bij de Bijenkorf

27 september 2021 09:30
Shop de leukste Balenciaga schoenen bij de Bijenkorf

Op de website van de Bijenkorf shop je de leukste items van verschillende merken. Zo kun je onder andere ook de stijlvolle schoenen van Balenciaga bij de Bijenkorf vinden.

Over Balenciaga

In 1919 opende Cristóbal Balenciaga de eerste Balenciaga winkel in Spanje. De winkel was gevestigd in het stadje San Sebastián en breidde later uit in steden zoals Madrid en Barcelona. Door de Spaanse Burgeroorlog in 1936 werd Cristóbal gedwongen om zijn winkels te sluiten. De Spaanse ondernemer besloot toen zijn merk voort te zetten in Parijs.

Over de jaren heen groeide Balenciaga wereldwijd uit tot één van de grootste fashion merken. Het merk bezit een breed aanbod aan stijlvolle kleding, accessoires en sneakers. Deze items worden vaak gespot op verschillende muziekartiesten en fashion icons.

Balenciaga schoenen Bijenkorf
Stunna Gambino in the Balenciaga Track Sneakers | Image by Stunna Gambino
Balenciaga schoenen Bijenkorf
The Migos in the Balenciaga Triple S sneakers | Image by Getty Images

Om jou te helpen zoeken naar de perfecte Balenciaga paartje hebben wij een overzicht gemaakt van een aantal modellen. Deze modellen zijn verkrijgbaar op de website van de Bijenkorf. Wil je liever zelf door de Balenciaga schoenen en de Bijenkorf website heen scrollen? Klik dan op de knoppen hieronder.

Balenciaga schoenen Bijenkorf

Balenciaga Triple S

Balenciaga Triple S

We starten het overzicht met de Balenciaga Triple S. De sneaker heeft een basis gemaakt van mesh, hierover zijn leren overlays te vinden. Het middenpaneel is gemaakt van gaas.

Op het bovenwerk van de sneaker komen verschillende tinten van beige bij elkaar. De sneaker heeft een donkerbruine middenzool gemaakt van rubber. Verder is het buitenzool van het model beige en sluit deze goed aan op het bovenwerk.

Op de toebox staat de maat van de schoen geschreven. Daarnaast heeft het model lichtroze veters en tong. Ten slotte staat het Balenciaga logo in het zwart gebrand op het middenpaneel.

Dit pareltje heeft een prijs van €895,00 en is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Lijkt deze sneaker wat voor jou? Bezoek dan snel de website van de Bijenkorf.

Balenciaga schoenen Bijenkorf

Balenciaga X-Pander Sneaker

De Balenciaga X-Pander Sneaker is een bijzonder paartje van het merk. De sneaker is volledig zwart en heeft een bovenwerk waar verschillende materialen samen komen. De basis is gemaakt van mesh, hierop is een grafisch printje te zien. Over de basis heen zijn overlays geplaatst gemaakt van rubber.

Het bijzondere aan deze sneaker is natuurlijk de zool. De middenzool splitst open op het achterstuk en wordt ondersteund met een unieke haksysteem. Verder is op de hiel de maat van de schoen geschreven.

De sneaker kost €995,00 en is makkelijk te verkrijgen op de website van de Bijenkorf.

Balenciaga Track Sneaker

Balenciaga Track Sneaker

Vervolgens hebben wij ook de Balenciaga Track Sneaker. Deze donkerblauwe low top heeft een basis gemaakt van mesh. Boven het mesh zijn meerdere overlays over elkaar heen gestapeld. Deze zijn gemaakt van leer.

Verder zijn de midden- en buitenzool donkerblauw. Deze steken beide uit. Op de toebox kun je de schoenmaat van het paar vinden.

Dit unieke paartje heeft een prijs van €795,00 en is ook verkrijgbaar in verschillende colorways. Zie jij jezelf al lopen met deze sneaker? Bestel het model dan nu op de website van de Bijenkorf.

Balenciaga schoenen Bijenkorf

Balenciaga Speed Trainer

Balenciaga Speed Trainer

Natuurlijk is ook de populaire Balenciaga Speed Trainer verkrijgbaar bij het warenhuis. De sneaker heeft een sokachtige pasvorm waardoor het model makkelijk aangetrokken kan worden.

Balenciaga laat met dit model zijn veters achterwegen. Het bovenwerk is volledig zwart. Hierop is aan de zijkant het Balenciaga logo in het wit geprint.

De middenzool is wit en steekt aan de zijkanten uit. Dit geeft het silhouet wat meer vorm. Verder kleurt de buitenzool zwart.

Deze stijlvolle schoen kost €625,00 en neemt ook andere kleuren met zich mee. Deze kunnen allemaal op de website van de Bijenkorf gevonden worden.

Balenciaga schoenen Bijenkorf

Balenciaga Track Sandaal

Als laatst hebben wij nog een paar Balenciaga Track sandalen. Het model is gebaseerd op de Balenciaga Track sneakers. De sandaal is volledig zwart van kleur met op de hiel een grijs ovaaltje. Hier is het Balenciaga logo in het zwart te vinden.

Het model heeft een prijs van €665,00 en is te vinden op de website van de Bijenkorf.

Tot zover het overzicht van Balenciaga schoenen bij de Bijenkorf. Wil jij op de hoogte gehouden worden van de laatste sneaker nieuws en releases zoals deze? Download dan de Sneakerjagers app en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.