Skip to content
Brand

Shop de LCKR collectie van Foot Locker

8 maart 2022 21:00
Shop de LCKR collectie van Foot Locker

Foot Locker brengt de sneaker en sportcultuur samen in een casual wear collectie genaamd LCKR. De collectie zal beschikbaar zijn op de website van Foot Locker van vrijdag 4 maart 2022 tot en met dinsdag 18 maart 2022. De sportkleding- en schoenenketen heeft met deze collectie een nieuwe versie van vrijetijdskleding op de markt gebracht.

LCKR

Foot Locker breidt zijn catalogus uit met een eigen mannencollectie. De collectie heet LCKR en bevat matchende hoodies, shorts en joggingsbroeken. De hoodies en joggingsbroeken kosten los €39,99, de shorts zijn tien euro goedkoper, die kosten namelijk €29,99. LCKR, komt in de maten XS tot en met XL. Er zijn vier kleuren gebruikt, rood, wit, grijs en zwart.

Bryon Milburn, senior vice president en general manager van Foot Locker zegt over de collectie: “Vandaag de dag zien we een behoefte aan comfort en de acceptatie van casual wear op meer plekken dan ooit te voren. Met LCKR hebben we een lijn van basics ontwikkeld die onze klanten diverse manieren biedt om hun persoonlijke stijl te complimenteren, tegen een goede prijs.”

LCKR items

Om een beeld te geven van de collectie hebben wij een overzicht gemaakt. Via dit overzicht kun je gelijk de items aanschaffen. Wanneer je op de buttons klikt zul je doorverwezen worden naar de website.

LCKR Over The Head Hoody

Als eerste de Over The Head Hoody, dit is een hoodie die gemaakt is van fleece katoen. Wat zorgt voor een comfortabele fit. Het is een basic hoodie die overal mee te combineren valt. Zo kun je de trui bijvoorbeeld dragen met een spijkerjas.

LCKR Over The Head Hoody Zwart
LCKR Over The Head Hoody Rood
LCKR Over The Head Hoody Wit
LCKR Over The Head Hoody Grijs

LCKR Cuffed Pant

Bij een hoodie hoort natuurlijk ook een joggingsbroek, dit is de LCKR Cuffed Pant. Net als de trui is deze broek gemaakt van fleece katoen. De joggingsbroek komt in dezelfde kleuren als de hoodie, hierdoor kun je stijlvol de deur uit en hoef je niet lang na te denken over je outfit.

LCKR Cuffed Pant Zwart
LCKR Cuffed Pant Rood
LCKR Cuffed Pant Wit
Cuffed Pant Grijs

LCKR Short

Voor de warmere dagen, heeft Foot Locker de shorts aan de collectie toegevoegd. Zodat je ook op deze dagen comfortabel je dagelijkse activiteiten kunt doen. De shorts komen in twee kleuren, zwart en grijs.

Dit was de LCKR collectie van Foot Locker, als je één van de items wilt aanschaffen kun je op de buttons of op de afbeeldingen klikken. Vergeet niet dat de collectie beschikbaar zal zijn van vrijdag 4 maart 2022 tot en met dinsdag 18 maart 2022.

Voor een geheel overzicht kun je een kijkje nemen op de website van Foot Locker! Volg ons ook op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe collecties!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date