Skip to content
Upcoming

Shop de ‘Halls of IVY PARK’ collectie nu bij adidas

9 december 2021 20:00
Shop de ‘Halls of IVY PARK’ collectie nu bij adidas

Op de website van adidas shop je nu de nieuwste IVY PARK collectie. De items zijn in samenwerking met Beyonce ontworpen en bestaan uit een hoop toffe items. De items uit de collectie hebben opmerkelijke patronen en kenmerkende neon kleuren gekregen. Wij hebben onze favoriete picks voor je geselecteerd.

Halls of IVY PARK

In 2014 kwam Beyonce samen met Sir Phillip Green voor een groot project: IVY PARK. Het merk werd in samenwerking met Topshop gelanceerd en in 2016 bracht de artiest haar eerste IVY PARK collectie uit. In maart 2016 dropte de artiest uit Housten haar tweede collectie. Dit maakte zij bekend op de covers voor de ‘May Issues’ van Elle Magazines.

IVY PARK
IVY PARK, 2016 | Imagy by IVY PARK

Tijdens een interview met Elle Magazines, deelde Beyonce haar doelen met het merk en haar focus voor vrouwen. Zo hoopte zij met haar merk de grenzen van sportkleding te verleggen. Daarnaast probeert de artiest vrouwen te ondersteunen en probeert hen te inspireren en is schoonheid volgens Beyoncé meer dan alleen iets fysieks. In 2018 kwam IVY PARK los te staan van Topshop en kreeg het zijn eigen naam.

adidas IVY PARK
IVY PARK x adidas

In 2019 kwam IVY PARK voor het eerst samen met adidas en brachten de namen in april hun eerste gezamelijke collectie uit. Het duurde niet lang voordat de samenwerking voortgezet werd en in oktober brachten de twee namen hun tweede collectie uit. Inmiddels hebben Beyonce en adidas samen al meerdere capsules uitgebracht en is het nu de beurt aan de ‘Hall of IVY PARK’.

De nieuwste collectie van IVY PARK bestaat uit 89 stijlvolle kledingitems en is zowel voor vrouwen als mannen ontworpen. Daarnaast komen er ook vier sneakers en 11 accessoires items voort uit de samenwerking. Deze zijn allemaal ondergedompeld in toffe prints en neon accenten.

Daarnaast zijn de items uit deze collectie niet alleen geschikt voor het sporten, maar ook voor hedendaagse outfits. De collectie is sinds 9 december 2021 verkrijgbaar op de website van adidas. Wij hebben onze favoriete picks geselecteerd voor een top 10.

3-stripes Jumpsuit 2.0 (Uniseks)

jumpsuit
jumpsuit

Onze eerste favoriete pick, is dit opvallende 3-stripes Jumpsuit. Het pak heeft een pied-de-poule patroon gekregen en combineert stijl met absoluut comfort. Om de mouwen en broekspijpen zijn trekkoorden geplaatst en geven het item meer vorm. Combineer het jumpsuit met een paar toffe kicks voor de ultieme outfit.

Long Satin Jack

long satin jack
long satin jack

Dit satijnen jack heeft een oversized pasvorm en heeft een zijdezachte feel. Het jack heeft een donkergroene kleur gekregen en door het soepele materiaal valt het item mooi langs je lichaam. Om de taille is een koord te vinden. Hiermee is het silhouet strakker om het lijf te accentueren.

Reversible Vissershoedje

vissershoedje
vissershoedje

Dit dubbelzijdige vissershoedje is klaar voor elke outfit. Het item heeft aan één zijde een pied-de-poule patroon gestikt. De andere zijde heeft een gestreept patroon en is gemaakt van imitatiebont. Verder zijn er nog neon groene accenten op het hoed te vinden en is het IVY PARK logo aan de voorkant gestikt.

French Terry Joggingpak (Uniseks)

French Terry joggingpak

Vervolgens hebben wij dit opmerkelijk joggingpak in het fel groen. Het pak heeft een oversized pasvorm en is gemaakt van zacht sweatstof. Daarnaast is het pak ontworpen op basis van UNITEFIT. Dit betekent dat zowel de hoodie als joggingbroek geschikt zijn voor alle maten.

IVY PARK Hoodie
adidas x IVY Park French Terry hoodie
adidas IVY PARK
adidas x IVY PARK French Terry Joggingbroek

Oversized Reversible Corduroy Jack (Uniseks)

corduroy jack
adidas IVY PARK

Dit oversized jack is gemaakt van corduroy en heeft een warme binnenvoering gemaakt van sherpa materialen. Het jack is geïnspireerd op een basic werkkleding look en heeft een oversized pasvorm. Daarnaast is het kledingstuk ook nog is binnenstebuiten te dragen. Zo varieër jij je look op een stijlvolle manier.

Corduroy Zipper Broek (Uniseks)

Corduroy zipper broek
adidas IVY PARK

Combineer de jas van hierboven met een bijpassende broek. Ook dit item is gemaakt van corduroy en heeft een baggy en relaxte look. Op de broekspijpen zijn meerdere zakken te vinden en de elastische banden om de enkels geven het silhouet meer vorm.

Oversized Heuptas

oversized IVY PARK heuptas

Om je outfit een extra boost te geven, hebben wij deze oversized heuptas in een blauw kleurenschema. Ook dit item heeft een pied-de-poule patroon gekregen en heeft meerdere zakken aan de voorkant gestikt. De tas heeft een ruim opbergvak en is daarnaast ook nog is gemaakt van duurzame materialen.

Circular Knit Catsuit

circulair cat suit
adidas IVY PARK

Til je look naar een hoger niveau met deze opvallende catsuit. Het pak heeft een strakke en stretchy constructie en beweegt soepel mee met je lichaam.

Duffeltas

adidas IVY PARK

Onze laatste favoriete pick, is deze opmerkelijke duffeltas. De tas is zowel als schoudertas als rugtas te dragen en is volledig in het groen gezet. Het IVY PARK logo is meerdere keren op de schouderbanden gebrand en ook aan de zijkanten is het logo terug te vinden.

Tot zo ver onze favoriete picks uit de Hall of IVY PARK collectie van adidas. UIteraard vind je op de website nog een hele hoop andere toffe items. Wil je liever zelf door de collectie heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder!