Skip to content
Upcoming

Shop de Fenty x PUMA Scuba Boot hier!

13 april 2018 09:34
Shop de Fenty x PUMA Scuba Boot hier!

Na de recente release van Rihanna’s Fenty Avid silhouet, heeft Rihanna via haar Instagram account een nieuwe colorway onthult van haar Scuba Boot! (Scroll voor de foto verder naar onder!) Als onderdeel van de lente/zomer collectie, dat ook Rihanna’s laatste collectie zal zijn, komt de Scuba Boot in een sportieve maar stylishe uitstraling, perfect voor badass vrouwen die iets aparts wel aandurven.

De nieuwe colorway, “Brush”, is een bruine tint die doet denken aan de woestijn. De sneakers/boots zijn ideaal voor het aankomende festivalseizoen door hun comfortabele pasvorm en de gave uitstraling. De schoenen hebben de bekende creeper zolen, die we vaker terug hebben gezien in Fenty x PUMA collectie. Op de verstelbare band aan de bovenkant van de schoen, die zorgt voor een goede pasvorm voor iedereen, vind je de Fenty PUMA branding in een motorcorss geïnspireerd lettertype. De schoen is compleet bedekt met suede en is voorzien van een vetersluiting met elastische veters en een lace lock om de veters aan te trekken.

Deze gewaagde boots zijn al verkrijgbaar dus shop ze gauw hier! Check de foto’s en meer informatie over de Fenty x PUMA Scuba Boot hieronder. Ben je benieuwd naar meer nieuwe releases? Klik dan hier om naar onze releasekalender te gaan, en houd onze blogs in de gaten!

Fenty x PUMA Scuba Boot

Prijs: €479,95
Colorway: Brush
Stylecode: 36767704
Shoplink: Klik hier >>