Skip to content
Staff Picks

Shop de dames fleecekleding collectie nu bij Foot Locker

14 januari 2022 09:30
Shop de dames fleecekleding collectie nu bij Foot Locker

Bij Foot Locker shop je nu de warmste en comfortabelste fleece kleding voor de dames. Van zachte hoodies tot aan warme joggingbroeken, bij Foot Locker scoor je ze allemaal! Wij hebben onze favoriete picks uit de dames fleece kleding collectie op een rijtje gezet.

adidas Originals Vintage Sports Full-Zip

Foot Locker Fleecekleding adidas

We starten onze favoriete picks meteen met een vintage item. Dit adidas long sleeve heeft een verhoogde kraag en een cropped fit. De kraag kan geopend worden met een rits en op de borst is het adidas logo gestikt.

Nike Essentials Cargo Joggingbroek

Nike cargo joggingbroek

Vervolgens hebben wij deze cargo joggingbroek van Nike. Op de broekspijpen zijn extra zakken te vinden en op de heup is het Nike logo gestikt. Naast de zwarte colorway is de joggingbroek ook te verkrijgen in andere kleuren.

Melody Ehsani Fleece Joggingpak

Melody Ehsani hoody
Fleece Hoody Melody Ehsani
Meody Ehsani joggingbroek
Fleece Pant Melody Ehsani

Voor een snelle (maar stijlvolle) outfit, hebben wij de Melody Ehsani Hoodie met bijpassende Fleece pant. Beide items kleuren roze en hebben een paarse veter bij de capuchon en middel. Het pak heeft een losvallende fit en op de achterzak is een sterrenpatroon te vinden.

Jordan Essential 1 Over the Head

Foot Locker Fleecekleding jordan

Deze hoodie van Jordan kleurt paars en heeft een relaxte pasvorm. Op de borst is een Jumpman label gestikt. Het item is gemaakt heavyweight brushed fleece en houd je de hele winter lang warm en comfortabel.

adidas Crew Neck Top

Foot Locker Fleecekleding adidas

Een ander tof fleece item die jij op de website van Foot Locker kunt scoren, is deze crew neck van adidas. Het kledingstuk kleurt zwart en heeft op de mouwen de 3 strepen van adidas gestikt. Het item valt oversized en is makkelijk te combineren in meerdere outfits.

Nike Essentials Over the Head

Nike essentials over the head

De Nike Essentials Over the Head heeft een zachte feel en komt met een opvallende print. Het print doet ons denken aan lava en kleurt zwart met een rood/oranjeachtige tint. Het item komt met een verhoogde kraag en rits. Deze is afgewerkt met een oranje rand.

Nike Tech Fleece

Nike Tech Fleece Zip Up
Nike Tech Fleece Joggingbroek

Uiteraard mogen ook de bekende Nike Tech Fleece pakken niet ontbreken in onze favoriete picks. Het pak bestaat uit een vest en een bijpassende joggingbroek. Beide items kleuren zwart en de Nike brandings op de borst en heup hebben een glimmende afwerking gekregen.

adidas Originals Hyperglam Cuffed

Foot Locker Fleecekleding adidas

We sluiten onze favoriete picks af met de adidas Hyperglam Cuffed joggingbroek. Het item is helemaal in het beige gezet en heeft een oversized fit. De elastiekbanden om de enkels en heupen zorgen ervoor dat het kledingstuk op zijn plaats blijft. Combineer de joggingbroek met een bijpassende top voor de ultieme outfit.

Tot zo ver onze favoriete picks uit de dames Fleecekleding collectie van Foot Locker. Uiteraard shop je op de website nog een hele hoop andere warme kledingstukken voor in de winter. Wil je liever zelf door de collectie heen scrollen? Klik dan op de knop hieronder!