Skip to content
Upcoming

'Sherrif Woody' komt tot leven door deze te gekke collab

30 november 2016 13:59
'Sherrif Woody' komt tot leven door deze te gekke collab

Vanaf het moment dat bekend werd dat er een Toy Story x Vans collab aan zat te komen gingen mensen helemaal los op het internet. Dit is wel de meest creatieve samenwerkingen die wij tot op heden gezien hebben van de collabs in 2016!

In totaal zijn er 9 verschillende soorten gemaakt, maar de meest in het oog springend is natuurlijk wel ‘Sheriff Woody’. Er is tijdens het ontwerp goed gelet op de kleding van onze Andy. Deze komt namelijk helemaal terug in de sneaker. Zo is de denimstof van zijn broek te zien op de upper in een mix met zijn gilet van koeienvacht, het gele rode geruite overhemd is te zien in de inlegzool en zijn cowboylaarzen zijn verwerkt in de bruine lederen side-streep van Vans. Als kers op de taart staat zijn signature aan de onderkant van de outsole. Perfecter kan het gewoon niet. Erg tof gedaan Vans!

Wil jij ook deze te gekke Andy’s bemachtigen? Of vindt je misschien Buzz Light Year cooler? Wees er dan snel bij want ze gaan als warme broodje over de ‘figuurlijke’ toonbank 😉

SHOP HIER DE TOY STORY X VANS COLLECTIE >>

vans-x-toy-story

toy-story-vans-woody-buzz-lightyear-11

toy-story-vans-woody-old-skool-on-feet-4

toy-story-vans-woody-old-skool-on-feet-3

toy-story-vans-woody-old-skool-on-feet-950x1188