Skip to content
Newsfeed

senio4k gaat de straat op namens Sneakerjagers

12 oktober 2023 14:17
senio4k gaat de straat op namens Sneakerjagers

Sneakerjagers verwelkomt een nieuw gezicht op onze sociale mediaplatforms! senio4k trekt namens Sneakerjagers de straat op en staat klaar om je de meest opmerkelijke vragen en dilemma’s voor te leggen, rechtstreeks vanaf de straten van Nederland.

senio4k

Misschien ben je hem al tegengekomen op je ‘For You’ page op TikTok: senio is een master in het afnemen van straatinterviews. Deze man bezit een flinke dosis humor en brengt complexe dilemma’s en opmerkelijke vragen met aanstekelijk enthousiasme. En het is daarom niet gek dat hij regelmatig in Nederlandse for you pages verschijnt.

senio4k
senio4k

Maar senio4k stopt niet bij TikTok. Hij heeft ook zijn eigen YouTube-kanaal, waar hij meerdere series presenteert. Bovendien heeft hij een uitgebreide sneakercollectie, wat hem tot de ideale persoon maakt om namens Sneakerjagers de straat op te gaan om jouw ongezouten mening te vragen.

@sneakerjagers 🇳🇱 🗣️ Welke sneaker vind jij het meest typerend voor Rotterdam?⁠ @senio4k ♬ origineel geluid – sneakerjagers

Je kunt de straatinterviews bekijken op onze sociale mediakanalen, waaronder Instagram en TikTok. Blijf op de hoogte en mis geen enkele video om een kijkje te nemen in de meest boeiende en lachwekkende antwoorden van de straat. Wie weet kom jij straks senio4k tegen in jouw stad!