Skip to content
Upcoming

Sef en Remko praten over collabs en muziek in aflevering 9 van Sneakerjagers ‘On Air’

9 oktober 2020 20:00
Sef en Remko praten over collabs en muziek in aflevering 9 van Sneakerjagers ‘On Air’

We hebben natuurlijk allemaal genoten van aflevering 8 met Benny Komala van Ben-G en Timothy Sabajo van Patta. Maar de negende aflevering van seizoen twee staat nu voor je klaar! Host Valerio Zeno heeft met Remko Nouws en Yousef Gnaoui, beter bekend onder zijn artiestennaam Sef, twee speciale gasten aan tafel. Beide hebben een grote voorliefde voor sneakers, maar zijn ook verantwoordelijk voor bijzondere samenwerkingen op het gebied van sneakers. ⁠Een aflevering vol met unieke verhalen, leuke anekdotes en natuurlijk veel mooie sneakers!

Sef

Yousef Gnaoui, beter bekend als Sef, gaat al een flink aantal jaren mee in de muziekwereld. Met nummers als De Leven, Tijdmachine met Dio, en Me Nikes met The Opposites weet Sef al jaren de hitlijsten te bestormen. Maar wat veel mensen niet weten is dat Sef ook een link met sneakers heeft. De rapper ontwierp namelijk het design van de Nike Air Max 90 ‘Homegrown Grass’. Sef staat op de gelijknamige mixtape uit 2006.

Nike Air Max 90 ‘Homegrown Grass’

Ook laat Sef de Air Max 1 in samenwerking met Piet Parra zien. En nee, niet de gewone versie, maar de Friends & Family.

Benieuwd naar het verhaal van de Nike Air Max 90 ‘Homegrown Grass’, F&F Air Max 1 x Parra en nog veel meer? Check dan NU de nieuwe aflevering van ‘Sneakerjagers ‘On Air’.

Remko Nouws

Als Global Lifestyle Manager bij het Finse sneakermerk Karhu en een verleden heeft Remko onwijs veel ervaring en kennis van de sneakerwereld. Bij Asics zorgde hij mede voor collaborations met Patta en Afew en is momenteel met Karhu de sneakerwereld op zijn kop aan het zetten.

In de nieuwe aflevering van Sneakerjagers ‘On Air’ laat Remko onder andere de collabs van Asics zien en verteld over Karhu.

Aflevering 9

Aflevering 9 van seizoen 2 is vanaf nu te zien via Youtube of te beluisteren via Spotify en Apple Podcast.