Skip to content
Upcoming

Sean Wotherspoon’s adidas Superstar SUPEREARTH is nu ook verkrijgbaar in een zwarte colorway!

18 maart 2021 08:30
Sean Wotherspoon’s adidas Superstar SUPEREARTH is nu ook verkrijgbaar in een zwarte colorway!

Sean Wotherspoon is de man achter vele creatieve sneakerlooks. Hij heeft ons herhaaldelijk laten zien dat hij verstand heeft van sneakers en dat doet hij nu weer met de tweede colorway van de adidas Superstar SUPEREARTH.

Sneakers uit liefde voor de aarde

Met zijn adidas partnerschap, heeft Wotherspoon geen slag gemist. De Superstar SUPEREARTH zou in eerste instantie exclusief in China gelanceerd worden, maar de zwarte colorway is nu al klaar om wereldwijd uit te worden gebracht. De SuperEarth Superstar is een combinatie van Wotherspoon’s liefde voor vintage kleding met zijn veganistische missie. Wotherspoon denkt met zijn design volledig aan de wereld. De mede-eigenaar van vintage- en sneakershop Round Two maakt daarom gebruik van dierproefvrije materialen, die bestaan uit gebroken witte, groene en lichtblauwe tinten.

Sean Wotherspoon adidas Superstar SUPEREARTH
Sean Wotherspoon adidas Superstar SUPEREARTH

De sneaker heeft een hele jeugdige vibe. Zowel in kleur als in gedurfd borduurwerk. Het bovenwerk is zwart met veelkleurig bloemenborduursel. Dit borduurwerk op de profielen heeft een hele uitsprekende look. Elke bloem heeft lange, ongesneden slierten die tot op de grond hangen. De grootste verandering ten opzichte van Wotherspoon’s eerste Superstar zijn de zwarte zijkanten. De tongen zijn uitgevoerd in zwart en hebben de standaard Superstar constructie vervangen door een dunnere constructie. Op elke tong is een grafisch logo van de aarde afgedrukt en op de lip staat de naam van het ontwerp. Dit speelse “SUPEREARTH”-logo en op de veters zorgt voor een hele nieuwe look voor de iconische adidas Originals. Tot slot heeft de sneaker een kurk binnenzool met Wotherspoon zijn handtekening. Dit maakt de sneaker compleet.

Sean Wotherspoon adidas Superstar SUPEREARTH
By Sean Wotherspoon

Release | adidas Superstar SUPEREARTH

Je kan er vanuit gaan dat de sneaker rond de dag van de Aarde uitkomt. Dit zal dus rond 22 april zijn. Via onze nieuwspagina en releasekalender houden wij jullie op de hoogte over deze release en alle upcoming releases. Volg ons ook op Instagram om dagelijks sneaker related content voorbij te zien komen!