Skip to content
Upcoming

Round Two Hollywood toont sample van de Sean Wotherspoon x atmos x ASICS Gel Lyte III

16 maart 2020 11:52
Round Two Hollywood toont sample van de Sean Wotherspoon x atmos x ASICS Gel Lyte III

Al een langere tijd kijken we uit naar de samenwerking tussen Sean Wotherspoon x atmos x ASICS Gel Lyte III. Hoewel er nog geen releasedatum bekend is gemaakt, verschijnen er wel telkens nieuwe beelden van de samenwerking. Ook nu zijn er nieuwe foto’s verschenen van de langverwachte samenwerking.

Sean Wotherspoon staat natuurlijk bekend om zijn wereldberoemde samenwerking met Nike. Nike nodige in 2017 12 mensen uit die de toekomst van Nike Air kleur mochten geven. Alle 12 de mensen creëerde ongelofelijk mooie designs en uiteindelijk mocht iedereen stemmen op de mooiste sneaker. Sean Wotherspoon won deze contest. In samenwerking met Nike bracht hij ons de Nike Air Max 1/97 ‘Sean Wotherspoon’. Als we terugkijken op alle sneakers die in 2018 uitkwamen, was de Sean Wotherspoon samenwerking misschien wel de meest populaire sneaker.

Sean Wotherspoon x atmos x ASICS Gel Lyte III | Closer Look

Nu is er een nieuwe samenwerking van Sean Wotherspoon onderweg. Echter is het dit keer niet met Nike, maar met ASICS. Samen hebben zij met atmos hun creativiteit losgelaten op het klassieke Gel Lyte III model.

Round Two Hollywood store, de vintage store van Sean Wotherspoon, heeft dit weekend een sample getoond van de nieuwe collab. Op het bovenwerk is nog steeds het opvallende curdory effect aanwezig. Wat bijzonder is aan de sneaker, is dat de linkerschoen en de rechterschoen compleet verschillen van elkaar. Op de sneakers zijn namelijk andere kleuren verwerkt. Zo is de linkerschoen verwerkt in de kleuren zwart, paars, rood en mint terwijl de rechterschoen verwerkt is in de kleuren oranje, blauw, aqua en geel. Ook beschikt de sneaker over een bijzonder ASICS logo. Deze is namelijk, door middel van klittenband, verwisselbaar voor andere kleuren. Zo kan je het logo veranderen in wel vijf verschillende kleuren.

Jammer genoeg is er nog steeds niks bekend over een mogelijke releasedatum van de Sean Wotherspoon x atmos x ASICS Gel Lyte III. Houd daarom tot die tijd goed onze Releasekalender in de gaten, zodat jij altijd up-to-date blijft van al het laatste nieuws wat betreft sneaker releases. Scroll naar beneden voor foto’s van de aankomende samenwerking.


ASICS Gel Lyte III
ASICS Gel Lyte III
ASICS Gel Lyte III
Images by @roundtwohollywood