Skip to content
Upcoming

Sean Wotherspoon x Atmos x Asics Gel-Lyte III collbo dropt binnenkort!

19 juni 2020 17:07
Sean Wotherspoon x Atmos x Asics Gel-Lyte III collbo dropt binnenkort!

Eerder dit jaar schreven we al over de Sean Wotherspoon x Atmos x Asics Gel Lyte III collab. Als onderdeel van het 30 jarig jubileum, heeft het legendarische model zijn stappen heroverd met OG colorways en heeft het merk opnieuw samen gewerkt met Sean Wotherspoon en Atmos vanwege deze feestelijke omstandigheden! Er belooft een heerlijke gave colorway te droppen, wanneer dit precies zal zijn weten wij nog niet precies. We kunnen ze wel in de komende weken verwachten!

Sean Wotherspoon x Atmos x Asics Gel-lyte III Corduroy

Corduroy is een materialen die Sean Wotherspoon vaker heeft gebruikt. Zo kennen we allemaal de Air Max 97/1 sneaker van Sean Wotherspoon, die samen werkte met Nike. En nu bedekt de Corduroy eindelijk de Asics Gel-Lyte III OG. De Japanse sneakerwinkel Atmos toont ons meer beeldmateriaal van de sneakers en de bijbehorende apparel dat extra licht geeft op de kleurrijke inspiratie van het paar. Misschien wat het je al opgevallen, beide sneakers hebben een andere kleur gekregen. Ze trekken respectievelijk de invloed van Tokio naar LA aan. Bovendien zijn de overlappende tijgerstrepen verwijderbaar door middel van klittenband. Er zullen vijf verschillende tinten komen. Ook beloven er sneakers te komen voor de allerkleinste voetjes.

Release info

Op 27 juni 2020 dropt de Sean Wotherspoon x Atmos x Asics Gel-lyte III Corduroy samenwerking exclusief bij Atmos in japan. Wanneer en of deze ook in Europa dropt is helaas nog niet bekend. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: Asics