Skip to content
Upcoming

Ben jij klaar voor de Sean Wotherspoon x adidas ZX8000 release?

13 april 2021 16:00
Ben jij klaar voor de Sean Wotherspoon x adidas ZX8000 release?

Sean Wotherspoon heeft deze week een nieuwe samenwerking met adidas voor ons klaarliggen. Ditmaal hebben zij samen hun creativiteit losgelaten op het ZX 8000 silhouet. De Sean Wotherspoon x adidas ZX8000 is op dezelfde ‘Superearth’ wijze samengesteld als de voorgaande Superstar releases.

Nu heeft Sean Wotherspoon een vrij rijke historie als het aankomt op voorgaande collabs. Het begon natuurlijk allemaal met de Sean Wotherspoon x Nike Air Max 1/97 een aantal jaar terug in 2017. Nike nodigde namelijk 12 personen uit die hun creativiteit los mochten laten op Nike sneakers. Uiteindelijk won Sean Wotherspoon deze contest en bracht hij in samenwerking met Nike de Air Max 1/97 ‘Sean Wotherspoon’.

Vervolgens was het een periode lang rustig en liet Sean Wotherspoon weinig van zich horen. Totdat hij in 2020 hier en daar wat previews deelde van enkele samenwerkingen die in the making waren. Denk bijvoorbeeld aan de Sean Wotherspoon x Asics GEL LYTE III. Ook heeft hij lang de adidas Superstar samenwerking geteased. Eind augustus 2020 werd de samenwerking met adidas gereleased. De collab kreeg de naam ‘Superearth’, omdat Sean zich bewust was van de klimaatveranderingen. Daarom benadrukt hij dat de sneaker 100% plantaardig was en dat er vele panelen waren gecreëerd van gerecycled materiaal.

Recent kwam het nieuws naar buiten dat er een tweede colorway onderweg zou zijn van deze Superstar ‘Superearth’ collab. Dit keer zou het gaan om een zwarte colorway. Ook zou de sneaker zelfs al een releasedatum hebben gekregen. Wil je meer weten over deze collab? Klik hier!

Sean Wotherspoon x adidas ZX8000 ‘Superearth’ | GZ3088

De naam van de colorway verklapt het al, maar ook voor deze collab op het ZX8000 silhouet haalt Sean Wotherspoon zijn inspiratie uit duurzaamheid en het milieu. Een veelkleurige sneaker dat is samengesteld van verschillende soorten materialen vormt samen het ‘veganistische’ ontwerp. Verspreid over het bovenwerk is er hier en daar wat branding te vinden, zoals op de zijkanten. Op de tong is ‘SUPEREARTH’ branding te vinden. Verder is de sneaker bevestigd op de kenmerkende, betrouwbare EVA midsole die zorgt voor een optimaal comfortabel gevoel. Deze is overigens verwerkt in een wat neutralere kleur, namelijk beige.

Aanstaande vrijdag, 16 april 2021, is het moment daar. De release van de Sean Wotherspoon x adidas ZX8000 ‘Superearth’ zal plaats vinden om 10:00 ’s ochtends. Het is al mogelijk om je bij enkele stores in te schrijven voor de raffle! Check onze Releasekalender voor alle stores en wees snel met inschrijven bij raffles, zodat jij zeker weet dat je geen L pakt. Voor afbeeldingen van de collab scroll je naar beneden. Vergeet overigens ook niet om onze App te downloaden.


Sean Wotherspoon X adidas ZX8000 'SUPEREARTH'

GZ3088 · Prijs vanaf €63,-

Naar alle aanbieders
Sean Wotherspoon x adidas ZX8000 'Superearth'
Sean Wotherspoon x adidas ZX8000 'Superearth'
Sean Wotherspoon x adidas ZX8000 'Superearth'
Sean Wotherspoon x adidas ZX8000 'Superearth'