Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Sean Wotherspoon x adidas Superstar ‘Superearth’

26 augustus 2020 16:39
Release Reminder: Sean Wotherspoon x adidas Superstar ‘Superearth’

Na de laatste release tussen Sean Wotherspoon en Asics kunnen we ons aankomende zaterdag weer verheugen op een nieuwe sneaker met de eigenaar van vintage winkel Round Two. De Sean Wotherspoon x adidas Superstar ‘Superearth’ komt uit op zaterdag 29 augustus.

Sean Wotherspoon is in 2018 bekend geworden door zijn release van de Sean Wotherspoon x Nike Air Max 1/97. In 2018 won Sean een contest van Nike waardoor zijn ontworpen sneaker werkelijkheid werd. Tot op de dag van vandaag is de Air Max 1/97 een van de populairste Nike sneakers en won hij de sneaker of the year prijs in 2018. Sean Wotherspoon heeft ook zijn eigen vintage winkel genaamd Round Two waar hij exclusieve vintage items verkoopt en natuurlijk een hele hoop sneakers.

Sean Wotherspoon x adidas Superstar ‘Superearth’ | FZ4724

De Superearth is een natuurlijke versie van de klassieke Superstar. De sneaker is geheel vrij van dierlijke producten en de sneaker is gemaakt door middel van een afval minimaliserende productiemethode en het gebruik van gerecycled rubber. Het bovenwerk heeft een witte kleur gekregen met de adidas strepen in het blauw. Aan de zijkant van de sneaker zitten bloemen geborduurd met nog slierten die onder de sneaker uit komen. Daarnaast staat op de tong de tekst “SUPEREARTH” met onder de veters een illustratie van de wereld. Een witte mid- en outsole ronden de sneaker af.

De Sean Wotherspoon x adidas Superstar ‘Superearth’ released op zaterdag 29 augustus voor €110,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.


Sean Wotherspoon X adidas Superstar 'SuperEarth'

FZ4724 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders
Sean Wotherspoon x adidas Superstar
Sean Wotherspoon x adidas Superstar
Sean Wotherspoon x adidas Superstar
Sean Wotherspoon x adidas Superstar
Images by adidas