Skip to content
Upcoming

De samenwerking tussen Sean Wotherspoon x adidas heeft een releasedatum gekregen

14 augustus 2020 14:22
De samenwerking tussen Sean Wotherspoon x adidas heeft een releasedatum gekregen

We hebben er erg lang op moeten wachten, maar eindelijk heeft de samenwerking tussen Sean Wotherspoon x adidas een releasedatum gekregen. In de afgelopen maanden kregen we steeds meer teasers te zien. Nu is er een releasedatum bekend en er zijn duidelijke foto’s van.

Dit is niet de eerste samenwerking die Sean Wotherspoon aangaat. Natuurlijk staat hij bekend van zijn wereldberoemde samenwerking met Nike. Daarnaast is er ook een collab met Asics en atmos onderweg die deze maand nog zal droppen.

Sean Wotherspoon x adidas ‘Super Earth’

Zoals we al zeiden heeft Sean Wotherspoon al behoorlijk wat teasers gedropt van de samenwerking met adidas. Ook benadrukte hij dat de sneaker 100% plantaardig is en vertelde specifiek welke delen van de sneaker gecreëerd zijn van gerecycled materiaal.

De sneaker heeft een bovenwerk van wit leer en een zachte roze kleur op de eyestays. De zijkanten zijn versierd met geborduurde bloemen die hun uiteindes los laten slingeren. Hierdoor ontstaat er een gehele nieuwe look die we nog nooit eerder hebben gezien. Op de tong en achterop de hak is er kenmerkende branding te vinden die de sneaker helemaal afmaakt.

Volgens geruchten komt de samenwerking tussen Sean Wotherspoon x adidas op zaterdag 29 augustus 2020 uit. Een nieuwprijs of verdere informatie is nog niet bekend, houd daarom goed Sneakerjagers in de gaten voor de laatste updates.

Sean Wotherspoon X adidas Superstar 'SuperEarth'

FZ4724 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders
Wotherspoon x adidas