Skip to content
Newsfeed

Sean Wotherspoon en adidas komen met nog een Gazelle colorway

9 oktober 2023 15:37
Sean Wotherspoon en adidas komen met nog een Gazelle colorway

Sean Wotherspoon en adidas hebben hun krachten gebundeld om de milieuvriendelijke Gazelle Indoor ‘Mylo’ te lanceren. Eerder konden we al een blik werpen op een groene en een lichtere kleurvariant. Nu staat de release van de ‘Mylo’ gepland voor 13 oktober 2023.

De Sean Wotherspoon x adidas Gazelle Indoor ‘Mylo’ is vervaardigd uit duurzaam paddenstoelleer, waardoor het bovenwerk een prachtige mix vertoont van natuurlijke, blauwe en oranje draadwerken. De iconische gegolfde drie strepen en hiel tab hebben een frisse witte synthetische leren afwerking, en Sean Wotherspoon’s branding is te zien op de kurken inlegzolen.

Deze samenwerking biedt een frisse kijk op de geliefde klassieker en zet een goede stap in de richting van een meer duurzame toekomst in de modewereld.

Op vrijdag 13 oktober 2023 zal de ‘Mylo’ gaan droppen bij adidas en geselecteerde retailers. Helaas lijkt het erop dat deze sneaker niet beschikbaar zal zijn voor retail in Europa. Maar geen zorgen, na de release kun je de Gazelle Indoor scoren bij StockX!

Benieuwd naar de andere twee colorways? Lees dan: Nieuwe Sean Wotherspoon x adidas Gazelle Hemp colorway onthuld.