Skip to content
Upcoming

Sean Wotherspoon dropt sneak peek van samenwerking met adidas

27 februari 2020 09:09
Sean Wotherspoon dropt sneak peek van samenwerking met adidas

Inmiddels kennen we Sean Wotherspoon allemaal wel. Eén van de beroemdste sneakerheads op de planeet. Hij heeft meerdere samenwerkingen gedaan, waaronder de famous Nike Air Max 1/97 die twee dagen voor Air Max Day op 24 maart 2017 uitkwam. Op de Instagram-page van Sean geeft hij ons een kleine speak peek van de nieuwe duurzame Sean Wotherspoon x adidas sneakers waar hij op het moment mee bezig is.

Sean the sneakerhead

Sean is een Amerikaanse designer en heeft zijn doorbraak gemaakt met de kleurrijke Nike Air Max 1/97. Het is al een behoorlijke tijd geleden dat Sean de Nike’s had uitgebracht. Hij is heel erg druk geweest met kleding, maar toch kon hij zijn passie voor sneakers niet laten liggen. Zijn ambitie voor het milieu en duurzaamheid is ook een kenmerk van de sneakerhead. En dat zie je terug in zijn allereerste samenwerking met adidas.

Sean Wotherspoon x adidas ‘SUPEREARTH’

Sean zette gisteravond een post op zijn Instagram, daar zag je een zooltje waar “SUPEREARTH” op stond. Wat super toepasselijk is, omdat het is bevestigd door Sean zelf dat de sneaker 100% gerecycled is. De veters zouden van papier zijn gemaakt, de inlegzolen van kurk en een vulling van composiet. Hij had al eerder een post geplaatst die hij er maar één minuutje op online stond, daar zag je een speelse handgetekende logo. Het echte ‘SW’ bloemenlogo. Hij vertelde dat de sneaker hetzelfde printje zou krijgen als wat op de verwijderde post stond. Als je iets naar beneden scrolt, zie je beide foto’s die Sean op Instagram heeft gezet. Die post dat hij verwijderde, en die hij gisteravond had geplaatst.

Release info

Er is helaas nog geen verdere informatie bekend over de sneaker, houd daarom onze site en releasekalender in de gaten.