Skip to content
Brand

Scoor tot wel 40% korting in de adidas Mid Season Sale

9 oktober 2023 20:23
Scoor tot wel 40% korting in de adidas Mid Season Sale

Met de bladeren die van de bomen vallen, is het duidelijk dat de herfst in volle gang is. En wat is een betere manier om je voor te bereiden op het herfstseizoen dan met een gloednieuwe garderobe? Tijdens de adidas Mid Season Sale scoor je populaire items, zoals sneakers, streetwear en accessoires met korting tot wel 40%. De actieperiode loopt van 6 oktober 2023 tot 14 oktober 2023. Er is geen code nodig, de korting is al direct zichtbaar op de website.

Er zijn zo’n 1600 items te scoren met korting, variërend van sneakers tot aan accessoires. Alles is nu sterk afgeprijsd, met kortingen tot wel 40%. Dit biedt jou de kans om een complete outfit samen te stellen voor een gereduceerde prijs. Dus waar wacht je nog op? Ga op zoek naar warme truien, comfortabele sneakers en stijlvolle jassen om je klaar te maken voor de prachtige herfstdagen die voor ons liggen.

Bekijk hieronder enkele items die je tot 14 oktober 2023 met korting kunt scoren!

adidas classics sweater
adidas
Rekive

Hyperturf
Response CL

De Mid Season Sale van adidas is gemakkelijk toegankelijk. Bezoek de officiële website van adidas tijdens de kortingsperiode, die loopt van 6 oktober 2023 tot 14 oktober 2023 en geniet van kortingen tot wel 40%. Het beste van alles is dat je geen speciale code nodig hebt; de kortingen worden al weergegeven op de website en in de winkels.

Houd onze sneaker nieuwspagina in de gaten om nooit meer kortingsacties zoals deze te missen!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date