Skip to content
Newsfeed

Scoor 20% korting op bijna alles van PUMA

28 mei 2023 11:00
Scoor 20% korting op bijna alles van PUMA

Van 27 mei 2023 tot en met 29 mei 2023 komt PUMA met een unieke kortingsactie die je niet wilt missen! Gedurende deze periode kun je maar liefst 20% korting krijgen op bijna de gehele website van PUMA. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de code ‘EXTRA20‘ toe te voegen bij het afrekenen.

Tijdens de PUMA uitverkoop kun je veel verschillende items vinden. Van een mooi paar sneakers tot leuke kledingstukken voor de zomer. Dit alles met een korting van 20% als je de code ‘EXTRA20‘ aan je winkelwagentje toevoegt.

Het is de perfecte gelegenheid om je zomergarderobe een upgrade te geven. Of je nu gaat voor een casual look of juist voor een sportieve stijl, bij PUMA shop je alles wat bij jouw persoonlijke stijl past. Wacht niet te lang, want de kortingsactie duurt slechts drie dagen.

Als je op de hoogte wilt blijven van vergelijkbare sales, vergeet dan niet om regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina te bekijken. Hier vind je de laatste updates en informatie over exclusieve kortingsacties en deals. Volg ons vooral ook op Instagram, waar we je inspireren met de nieuwste sneaker releases, stijltips en meer. Blijf op de hoogte van alles wat met sneakers te maken heeft!