Skip to content
Brand

Scoor je herfstoutfits met 20% korting bij size?

15 oktober 2022 19:46
Scoor je herfstoutfits met 20% korting bij size?

Een nieuwe herfstoutfit voor weinig geld? Dan ben je hier op het juiste adres! Bij size? kun je 20% besparen op een aankoop van meer dan €150. De korting is geldig vanaf nu tot 17 oktober 2022 10:00 uur ’s ochtends. Om te profiteren van de korting, hoef je alleen maar de kortingscode ‘SAVE20‘ in te voeren.

Hieronder hebben we herfstoutfits van size? samengesteld, die je kunt combineren met de kortingscode!

size? Herfst outfits voor vrouwen

Nike Outfit

Met deze outfit worden drie items van Nike gecombineerd. Te beginnen met de grijze hoodie met rits, die perfect is voor dagelijks gebruik. Draag ze met een flared broek van Nike, die je lekker warm houdt in de herfst. Je look wordt afgerond met een paar Nike Air Max 95 WMNS.

herfstoutfits
herfstoutfits
herfstoutfits
Nike Air Max 95 Women’s

Tommy Hilfiger Outfit

Dit schattige setje van Tommy Hilfiger is perfect voor de herfst. Beide items hebben een typisch Tommy-patroon en zijn super zacht en getailleerd. Maak de look compleet met een casual broek en de Reebok Club C Vintage.

herfstoutfits
herfstoutfits
herfstoutfits
Reebok Club C Women’s

size? Herfst outfits voor mannen

Heren Herfst Outfit

Combineer een statement trui van Tommy met een eenvoudige jeans van Carhartt WIP. Combineer de vintage trui met een paar Jordan Air 1 Mid SE.

herfstoutfits
herfstoutfits
herfstoutfits
Jordan Air 1 Mid SE

adidas Outfit

We sluiten de lijst af met deze coole adidas outfit bij size? Een adidas trui in combinatie met een Carhartt WIP Montana broek. Maak je outfit af met een paar adidas Gazelle, die momenteel weer super trendy zijn.

herfstoutfits
herfstoutfits
herfstoutfits
adidas Originals Gazelle

Dat waren voor onze herfstoutfits bij size? Vergeet niet de kortingscode ‘SAVE20‘ te gebruiken voor 20% korting bij besteding van meer dan €150. De korting is geldig vanaf nu tot 17 oktober 2022 10:00 uur ’s ochtends. Veel plezier met het shoppen!

Om ervoor te zorgen dat je kortingsacties zoals deze niet mist, kun je altijd onze nieuwpagina in de gaten houden!