Skip to content
Newsfeed

Scoor je Back to School outfits nu bij Footshop

4 augustus 2022 12:12
Scoor je Back to School outfits nu bij Footshop

De zomervakantie zit er helaas alweer bijna op. Dit betekent dat je weer moet gaan nadenken over wat voor outfits je het komende seizoen aan gaat doen en wat voor kledingstukken je daarvoor nodig hebt. Footshop heeft dit shop proces alvast wat makkelijker voor je gemaakt met hun speciale Back to School pagina.

Hier vind jij namelijk precies waar je naar op zoek bent. Wil jij bijvoorbeeld het nieuwe schooljaar instappen met een nieuwe tas? Je kan kiezen tussen tassen van onder de €55,- of voor de categorie met tassen duurder dan €55,-. Hieronder hebben we onze favoriete tassen uit beiden categorieën naast elkaar gezet:

Het is natuurlijk ook altijd leuk om het nieuwe schooljaar in te stappen met een fris paar sneakers. Gelukkig zit je dan bij Footshop aan het goede adres. Hier vind je namelijk een breed assortiment aan sneakers, van Teddy Santis’ New Balances tot aan de technische Salomons. Om je een handje te helpen hebben we alvast twee van onze favoriete Back to School sneakers op een rijtje gezet.

Ook scoor je er de tofste kleding pieces zoals joggers van Patta, truien van Nike en sportswear van Jordan Brand. Wil jij liever zelf wat Back to School essentials uitzoeken bij Footshop? Klik dan op de knop hieronder.

Hou ook de nieuwspagina en Instagram pagina in de gaten voor het laatste sneaker nieuws over sneakers en streetwear.