Skip to content
Where to Cop

Scoor de YEEZY restock ook bij deze retailers

4 augustus 2023 12:12
Scoor de YEEZY restock ook bij deze retailers

De verdere adidas YEEZY restock is onlangs begonnen en de eerste sneakers zijn uitgebracht. Anders als de eerste restock, worden de YEEZY schoenen nu ook weer verkocht via geselecteerde retailers. Lees snel verder om geen kans van de verschillende releases te missen!

Net als bij de lancering in mei 2023, worden opnieuw enkele van de iconische producten uit 2022 aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan de geliefde modellen zoals de YEEZY Boost 350 V2, 500 en 700. Maar ook de gewilde YEEZY Slide en Foam Runner!

Deze YEEZY modellen kun je onder andere scoren bij retailers zoals Footshop, BSTN, Solebox, Sneakersnstuff, END Clothing en Afew Store. Een complete lijst per release vind je onderaan dit artikel, samen met de release methoden van elke retailer. Sommigen hanteren namelijk een raffle, terwijl anderen ‘First Come, First Serve’ aanhouden.

Zorg ervoor dat je herinneringen in de Sneakerjagers app hebt ingesteld en onze Instagrampagina in de gaten houdt, zodat je de hele maand augustus up-to-date bent van de YEEZY restock!