Skip to content
Upcoming

Scoor de populaire Air Force 1 Shadow nu met 25% korting tijdens de Sneaker Summer Sale

7 juli 2020 12:26
Scoor de populaire Air Force 1 Shadow nu met 25% korting tijdens de Sneaker Summer Sale

Misschien laat het weer het op dit moment een beetje af weten, maar It’s Summer Time! Tot en met maandag 12 juli kan jij genieten van de dikste kortingen op jouw favoriete sneaker modellen en colorways tijdens de SNEAKER SUMMER SALE. Wat dacht je van maar liefst 25% KORTING op één van de populairste stylen van dit moment, de Nike Air Force 1 Shadow! En je ontvangt deze exclusieve korting niet op één, maar op twee colorways, te weten: De Air Force 1 Shadow “Sapphire” en de Air Force 1 Shadow SE “Summit White”. Het enige wat je moet doen, als van deze korting gebruik te willen maken, is door de volgende exclusieve kortingscode tijdens het afrekenproces toe te passen: SJHEAT25. Enjoy your Summer!

Nike Air Force 1 Shadow

Zoals gezegd is de Nike Air Force 1 Shadow op dit moment één van de populairste modellen voor vrouwen. Het is een speelse variant op het iconische design van de Air Force 1 uit 1982. De diverse dubbelen lagen en twee keer zo veel branding accenturen het klassieke design. Een dikkere midzool completeert het geheel.

Beide colorways hebben een witte lederen basis met frisse kleuren op de details voor een opvallende look. Zo beschikt de Air Force 1 Shadow “Sapphire” naast de blauwe “Sapphire” kleur ook nog eens over de kleuren “Fire Pink/Barely Volt” voor een vrolijk contrast. De Air Force 1 Shadow SE “Summit White” beschikt naast de witte upper over de kleuren “Team Orange/Psychic Blue” die de details op de sneaker extra opvallend maken.

Nike Air Force 1 Shadow SE 'White'

CQ9503-100 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Shadow 'Sapphire'

CJ1641-100 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders

Korting

Tijdens de Sneaker Summer Sale ontvang je nu op beide modellen maar liefst 25% KORTING met de code: SJHEAT25. Dat betekent dus dat je niet €109,95 maar slechts €82,46 betaald voor deze twee zomerse colorways. Maar wacht niet te lang, want de maten vliegen momenteel erg snel weg!

Benieuwd naar meer leuke steals of deals? Check dan de Sneaker Summer Sale pagina.

Images: Sneakerbaas