Skip to content
Upcoming

Scoor de nieuwe Karl Kani x Stranger Things nu bij Snipes

1 juli 2022 22:04
Scoor de nieuwe Karl Kani x Stranger Things nu bij Snipes

Of je nou fan bent of niet, je kan niet meer om Stranger Things heen. De ’80s geïnspireerde science fiction serie heeft ondertussen al meer dan 65 prijzen gewonnen en is voor meer dan 175 verschillende awards genomineerd. Hieronder vallen zes Primetime Emmy’s en één Golden Globe Award.

In mei kwamen al de eerste zeven afleveringen van het vierde seizoen uit. Deze hebben ook weer lovende kritiek ontvangen, vooral over het volwassen spel van de jonge acteurs. Op 1 juli is dan ook volume 2 van dit seizoen uit, wat bestaat uit de twee extra afleveringen.

KARL KANI x Snipes

Om deze release te vieren heeft ’the Godfather of streetwear’ Karl Kani de handen ineen geslagen met Stranger Things voor een kledingcollectie. Deze pieces nemen inspiratie van de nieuwe locaties en verschillende verhaallijnen. De Karl Kani x Stranger Things collectie shop je nu bij Snipes. Laten we een kijkje nemen naar de items.

Karl Kani x Stranger Things

In het nieuwe seizoen komen zonnige Californische surfer vibes uit de jaren ’80 en science fiction horror samen in één wereld. Deze inspiratie vind je ook weer terug in de 28 verschillende items uit collectie.

Voor de mannen bevat de collectie 13 kledingstukken en 7 voor de dames. Ook zijn er nog 8 accessoires voor man en vrouw. Van de kleuren en looks, tot aan de texturen en pasvormen, deze items zien eruit alsof ook echt uit het Stranger Things universum komen.

Heren collectie

De collectie zit bomvol tops voor de heren. Een opvallend item is de petrol kleurige Hawkins college jacket. Dit satijnen kledingstuk straalt perfect het Californische jaren ’80 gevoel van het vierde seizoen uit.

Op de borst staat een logo met daarop de tekst ‘We’re not in Hawkins anymore’, wat een referentie is naar het nieuwe seizoen. De rug wordt wordt bedekt met een groot Stranger things logo en een graphic van een Demogorgon.

De Karl Kani x Stranger Things Woven Signature OS Patch Hoodie is een retro skate style trui. Op de borst staat een graphic met daarop de naam van de show met vlammen erboven.

Op de mouwen zitten patches die refereren naar Hawkins Dungeons and Dragons vereniging ‘Hellfire Club’.

Heren shirts

Voor de warme dagen zijn er nog twee andere frisse tops. De zomerse Karl Kani x Stranger Things Chest Signature Resort Shirt is van 100% katoen. De basis is van een lichtblauwe kleur met daarover een bloemenprint, waartussen ook graphics van de Demogorgon zitten. Op dit shirt zitten subtiele referenties naar de serie.

De Karl Kani x Stranger Things Woven Signature Pinstripe Baseball Shirt is bekleed in frisse zomerse kleuren. Dit shirt heeft ook een lichtblauwe basis, maar bevat ook witte verticale strepen. In het midden zit een witte scheiding met daaromheen rode strepen. Ook dit shirt heeft graphic van een Demogorgon.

De Karl Kani x Stranger Things Woven Signature Block Boxy Print Tee is wit met zwarte mouwen. Op de borst staat groot een graphic van de Hellfire Dungeons and Dragon club. De dolk, morgenstern, demoon en de dobbelstenen zijn allemaal elementen die onderdeel zijn van het rollenspel.

Op de borst van de Karl Kani x Stranger Things Woven Signature Print Tee zitten fotoprints van de originele zes hoofdpersonages. Het pastelkleuren palet in combinatie met het Stranger Things logo geeft deze een echte vintage look.

Het Pinstripe t-shirt heeft een strakke retro look. Over de witte basis loopt een patroon van rode verticale strepen.

Ook is er nog een vintage style tie-dye t-shirt. Op de borst staat Kani ondersteboven, wat natuurlijk refereert naar de ‘upside down’. Op de rug staat een graphic van één van de monsters uit de upside down.

Heren shorts

Voor de mannen zijn er nog vier verschillende shorts. De lichtblauwe Signature Mesh Shorts matchen perfect met het pinstripe baseball shirt.

Ook is er nog de Signature Trackshorts, een zwart retro style hardloopbroekje. Op de linkerpijp staat Kani upside down met op de rechterpijp weer een graphic van de Demogorgon.

De olijfgroene Original Patch Cargo Shorts bevat twee grote afsluitbare zakken. Op de linkerzak staat ook nog Stranger Things branding. Ten slotte is er nog een lichtblauwe distressed denim korte broek.

Dames kleding

Ook voor de dames zijn er nog verschillende vette items. Zo is er deze grijze crop top hoodie met op de voorkant het Karl Kani

Op de achterkant staat het logo van de show in combinatie met de welbekende Demogorgon.

Met dit mouwloze denim vest laat je duidelijk zien dat je in de ban bent van Stranger Things. Op de top zitten verschillende patches van de Hellfire club.

De dobbelstenen op de rechterborst zijn een referentie naar het rollenspel Dungeons and Dragons.

Voor de dames zijn er ook nog die verschillende tees in de aanbieding. Het eerste t-shirt is een crispy white crop top met een vlammende Stranger Things print.

Ook is er nog de oversized washed print tee dress. Op de voorkant vind je een duistere graphic met daarop de groep van hoofdpersonages. Verder staat er nog een print met de tekst ‘The Party’.

Als laatste is er nog een korte zwarte top met horizontale strepen in de kleuren groen, geel en rood. Op de rug staat een grote witte graphic met de tekst ‘We’re not in Hawkins anymore’, wat natuurlijk refereert naar de nieuwe locatie van de serie.

Dames broeken

In de Karl Kani x Stranger Things heeft ook nog shorts en een rok. De rode cycling shorts zijn voorzien van kleine Karl Kani en Stranger Things branding op de rechterpijp.

De zwarte synthetisch leren rok bevat verschillende patches van de ‘Hellfire Club’. In het midden bevind zich ook nog een ritssluiting.

Accessoires

Ten slotte bevat de Karl Kani x Stranger Things ook nog zes verschillende accessoires voor hem en haar. Met deze vintage style ben je perfect voorbereid op het zomerseizoen.

Zo heb je een rode strandtas, reversible bucket hat en een visor die ideaal zijn voor een dagje strand. Ook is er nog een crème kleurige truckers hat met op de voorkant een graphic van de serie, die perfect is als frisse zomerpet. Ten slotte is er nog een ouderwetse baret met een kleine graphic.

Dit waren alle 28 items uit de zomerse Karl Kani x Stranger Things collectie. Wil jij nou een van deze items scoren? Klik dan op de knop hieronder.